Tuesday, March 24, 2015

Психологія стрункості: урок № 4

Отже, продовжуємо тему стрункості. Здорове харчова поведінка залежить не тільки від наших думок, а й від нашої уяви.

Про силу уяви

Уява набагато сильніше думки. Уява - це дуже потужний інструмент, не потрібно його недооцінювати, потрібно навчитися ним користуватися собі на благо.

Правило № 1. Використовуйте потужну силу уяви
Припустимо, завтра ви йдете в гості. Ви знаєте, що буде застілля. Уявіть, як ви будете себе вести, що зробите? Якщо у вашій уяві вже намалювалось кілька пляшок шампанського і тазик салату олів'є, який ви поглинаєте - так і буде. Якщо у вашій уяві ви обираєте для себе найкращу і здорову їжу, яку ви повільно і з задоволенням споживаєте, ви себе прекрасно почуваєте і невимушено спілкуєтеся з друзями та колегами - так і вийде!

Малюйте в уяві те, чого хочете.

Можна намалювати власний образ: коли я впораюся з харчовою залежністю і сформую корисні звички - в якому одязі я буду ходити, які прикраси носити, які компліменти отримувати?
У візуалізації приховані таємниці нашої свідомості, за допомогою уяви ви можете керувати своїм життям.

Візуалізують програму будь-якої дії (святкування дня народження, перегляд телепередач, похід в гості) - все так і вийде.

Про почуття провини
Коли ви встаєте на шлях стрункості, важливо розуміти, що створення програми здорового харчової поведінки - це процес. Нездорове харчова поведінка формувалося з самого народження, коли нас годували грудьми за розкладом, коли за розкладом були сніданки, обіди та вечері. Наші інстинкти притупилися. Тепер також необхідний час для того, щоб сформувати нову поведінку, перебудувати свої думки, навчитися слухати своє тіло.

За тиждень здорове харчове поведінка не встановиться. Ви повільно впроваджуєте нові корисні звички у ваше життя. Будьте послідовні. Виберіть щось одне і попрацюйте над цим. Потім - наступне. На цьому новому прекрасному шляху звичайно ж будуть ситуації, коли ви зрозумієте, що перемогло тіло, а не ви. Нічого страшного!

Правило № 2. І ніякого почуття провини!
Ставтеся до себе з повагою. Ніколи не критикуйте і не лайте себе. Періодично ви будете потрапляти в полон старих звичок, і це нормально! У якийсь момент ви не зможете стриматися і наїстеся досхочу, а буквально через три години ви знову захочете є, і вам знову належить зробити свій вибір. Згадайте всі наші правила, зробіть аналіз, чому це відбулося, і витягніть необхідні уроки. Ви все одно переможете, адже ви вже визначилися зі своєю позитивною мотивацією і знаєте, навіщо вам все це потрібно.

Правило № 3. Уникайте заборон
Будь-яка заборона психологічно оцінюється як насильство. Тобто можна все. При цьому визначте продукти, які наближають вас до мети стати красивою і стрункою, а які віддаляють.

Правило № 4. Використовуйте посуд і аксесуари (серветки, скатертини) холодних відтінків (сірий, синій)
Посуд теплих відтінків (жовтий, зелений, оранжевий) збуджує апетит. Холодні тони сприяють зниженню апетиту.

Правило № 5. Намагайтеся вибирати аромати, які обманюють помилковий голод
Запахи яблук, м'яти, лаванди, грейпфрута, троянди, ванілі, банана обмежують тягу до солодкого.

Правило № 6. Робіть акцент на якості продукту, а не на його кількості
Краще з'їсти зовсім трохи чогось вишуканого і тонкого, свіжого, ніж набивати шлунок нездоровою їжею, розтягуючи його.

Правило № 7. Не допускайте сильного почуття голоду
Коли ми тривалий час не їмо, то відчуття голоду стає звірячим і впоратися з ним набагато складніше. Переїсти в цьому випадку дуже легко. Тому намагайтеся їсти відразу, як тільки захотіли, не чекаючи, поки голод стане нестерпним.

Найчастіше у нас просто немає часу для повноцінного прийому їжі, ми весь час кудись біжимо. У цьому випадку необхідно мати під рукою яблуко, несолодкий йогурт або щось просте і легке. Але ні в якому разі не їжте на бігу, дивлячись на екран комп'ютера або телевізора. Якщо ви їсте перед телевізором - разом з їжею ви поглинаєте всю інформацію, яку бачите й чуєте, а вона вам не потрібна.

На тему стрункості можна говорити нескінченно, але наші уроки підійшли до свого завершення.

Нагадаю, завдяки ПСИХОЛОГІЇ стрункості я стала стрункішою, схуднувши на 25 кілограмів. При цьому я ніяк не обмежувала себе. Дуже хотілося торт - я їла торт, хотілося шампанське - пила шампанське, тільки не кілограмами і літрами, а потроху, насолоджуючись смаком. Єдина моя робота полягала в тому, щоб постійно прислухатися до себе - чого я хочу насправді.

Коли починаєш міняти харчова поведінка, то харчові звички теж змінюються. Колись я любила їсти смажену картоплю і їла його дуже багато. Тепер подібна їжа мене не цікавить. Я просто не хочу шкідливу їжу.

Багато дивовижних відкриттів чекає і вас!

Якщо ви будете виконувати мої рекомендації, то за 5 місяців ви можете стати стрункішою, схуднувши на 30 кілограмів. Без насильства над собою! Без шкоди для здоров'я! Звучить неймовірно, але це так.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини xn--80aaaah2bldcza7amo.xn--p1ai xn--28-jlch0bvgl.xn--p1ai xn--80a5adah.xn--p1ai xn--80ahdfkvhhdjlu5a.xn--p1ai xn--80aaehcdett5alvfjj.xn--p1ai xn--80ad4bgh.xn--p1ai xn--80adigqsgsh.xn--p1ai xn--80aawhqbfqik.xn--p1ai xn--b1aaddbce5cpgaxer3e.xn--p1ai xn--80auaijj.xn--p1ai