Худеем за 9 дней по системе Маргариты Королевой - Портал Домашний
Цілком можливо за 9-10 днів позбутися 10-15 відсотків «зайвого» ваги. Як це правильно зробити, розповідає лікар-дієтолог Маргарита Корольова.
Ми можемо дуже довго заспокоювати себе тим, що ось-ось з понеділка або «відразу після відпустки» , з нового року (потрібне підкреслити) почнемо, нарешті, приводити себе в порядок: скидати зайві кілограми , повертати собі колишню стрункість і граціозність. Але одного разу трапляється такий день, коли розумієш - часу для розгону більше немає. Схуднути потрібно вже зараз, буквально цю хвилину, для того щоб через тиждень вже дозволити собі постати перед оточуючими в гідному вигляді. Звичайно ж, за один день скинути кілограми, які ви наїдається довгі роки, не вийде. Та й за два-три дні, теж. Але за певних зусиль волі за 9-10 днів позбутися 10-15 відсотків «зайвого» цілком можливо.
Як це правильно зробити розповідає лікар-дієтолог, к. М. Н. Маргарита Корольова:
«По-перше, ви повинні розуміти, що такий залповий скид ваги - це серйозний стрес для організму. І вдаватися до цього методу частіше 1 разу на рік я б не рекомендувала. »
Маргарита Корольова
«По-друге, перед тим, як починати цю дієту, обов'язково проконсультуйтеся зі своїм лікарем. Категорично забороняється екстремальне схуднення людям з хронічними або гострими захворюваннями. Так що, якщо у вас вже якийсь час «щось поколює в боці» або «пробив» нежить, дієту доведеться відкласти, поки не будете абсолютно здорові. »
Маргарита Корольова
«По-третє, якщо ця дієта вам потрібна лише для того, щоб один раз справити враження, а потім знову махнути на себе рукою і почати їсти все без розбору, краще не починайте.»
Маргарита Корольова
Необхідно пам'ятати, що дієта - це не панацея від зайвої ваги, а всього лише поштовх до його зниження. І після дієти, щоб закріпити результат, вам завжди доведеться себе, що називається, тримати в руках. А в іншому випадку - зайві кілограми дуже швидко повернутися на своє місце, а з ними гарантоване розчарування і ще один серйозний стрес.
ПЕРШИЙ ЕТАП (3 ДНЯ):
Вживаємо тільки рис, воду і мед
1 день:
250 г звичайного довгозерний рису
2-2,5 л чистої негазованої води
3 чайних ложки меду
Що робимо:
Порцію рису з вечора заливаємо холодною водою. Вранці відкидаємо на друшляк або сито і ретельно промиваємо під проточною водою. Наше завдання - змити з крупи крохмаль. Потім перекладаємо в каструлю, заливаємо гарячою водою, у співвідношенні 1: 2 і варимо 15 хвилин. Готовий рис поділяємо на 5-6 рівних частин і їмо протягом дня, не дозволяючи собі відчувати почуття голоду. Остання порція повинна бути з'їдена до 8 години вечора. Паралельно з рисом п'ємо воду. Випитий обсяг повинен бути не менше 2-2,5 л в день. Причому воду потрібно розподіляти рівномірно так само, як і рис, не допускаючи великих об'ємів рідини у вечірній час. Так, наприклад, після 7-8 вечора у вас повинно залишитися не більше 1 склянки води. Паралельно з рисом і водою з'їдаємо до 3 чайних ложок меду в день. Ні на що при цьому меду не намазуємо, а з'їдаємо просто так - ложечкою, запиваючи водою.
Той же режим повторюємо на другому і третьому день.
ДРУГИЙ ЕТАП (3 ДНЯ):
Включаємо в меню курку (або рибу)
4 день:
Курка - 1,200 -1,300 (вага при купівлі) або готового курячого м'яса або
Нежирна риба (тріска, крижана, сібас і т.д) 700-800 г
2-2,5 л води
3 чайних ложки меду
І курка, і риба через день, як кому подобається.
Що робимо:
Курку (або рибу) відварюємо на пару і знімаємо з неї шкіру. Вранці, спочатку випиваємо 1 стакан води, потім з'їдаємо 1 ніжку і частина курячої грудки. Це приблизно складе п'яту частину всієї птиці. Решта м'ясо відокремлюємо від кісток, обов'язково перемішуємо біле м'ясо з червоним і, розділивши на 5 частин, доїдаємо протягом дня. Але не забуваймо, що останній прийом їжі повинен бути не пізніше 8-ми годин вечора.
«Якщо ви віддаєте перевагу рибу, то ділимо її на 6 рівних частин і чинимо, так само, як і з куркою - їмо протягом дня, не допускаючи почуття голоду. До риби можна взяти трохи свіжої зелені (кріп, петрушка) і присмачити декількома краплями лимонного соку. »
Рибні та курячі дні можна чергувати, але не поєднуючи в один день рибу і курку. Паралельно не забуваємо пити воду і їсти мед.
Той же режим повторюємо на 4-й і 5-й день.
ЕТАП 3: (3 дні)
Меню складається з овочів, води і меду
На 1 день:
1 кг овочів, переважно білого або зеленого кольору
2-2,5 л води
3 чайних ложки меду
Що робимо:
Беремо 1 кг овочів, віддаючи перевагу білим і зеленим (білокачанна капуста, цибуля, молоденькі кабачки). Не забуваємо і про моркву, буряк і помідори, але їх має бути менше, ніж білих і зелених. Приблизно 0,5 кг овочів дрібно нарізаємо і тушкуємо на воді або відварюємо в пароварці. З інших готуємо салат - «щітку».
«Беремо: 1 сирий буряк, 1 сиру моркву, кілька аркушів білокачанної капусти, трохи свіжої зелені, кілька крапель лимонного соку, 1 ч. Л. оливкової олії, 1 ст. л. води. Очищені овочі натираємо на крупній тертці, капусту і зелень дрібно нарізаємо. Потім все змішуємо і заправляємо лимонним соком з оливковою олією, додаємо столову ложку води, щоб салат був більш соковитим. »
Після цього поділяємо тушковані овочі на 3 частини і салат-щітку, теж на 3 частини. Протягом дня чергуємо ці страви.
Цілком можливо за 9-10 днів позбутися 10-15 відсотків «зайвого» ваги. Як це правильно зробити, розповідає лікар-дієтолог Маргарита Корольова.
Ми можемо дуже довго заспокоювати себе тим, що ось-ось з понеділка або «відразу після відпустки» , з нового року (потрібне підкреслити) почнемо, нарешті, приводити себе в порядок: скидати зайві кілограми , повертати собі колишню стрункість і граціозність. Але одного разу трапляється такий день, коли розумієш - часу для розгону більше немає. Схуднути потрібно вже зараз, буквально цю хвилину, для того щоб через тиждень вже дозволити собі постати перед оточуючими в гідному вигляді. Звичайно ж, за один день скинути кілограми, які ви наїдається довгі роки, не вийде. Та й за два-три дні, теж. Але за певних зусиль волі за 9-10 днів позбутися 10-15 відсотків «зайвого» цілком можливо.
Як це правильно зробити розповідає лікар-дієтолог, к. М. Н. Маргарита Корольова:
«По-перше, ви повинні розуміти, що такий залповий скид ваги - це серйозний стрес для організму. І вдаватися до цього методу частіше 1 разу на рік я б не рекомендувала. »
Маргарита Корольова
«По-друге, перед тим, як починати цю дієту, обов'язково проконсультуйтеся зі своїм лікарем. Категорично забороняється екстремальне схуднення людям з хронічними або гострими захворюваннями. Так що, якщо у вас вже якийсь час «щось поколює в боці» або «пробив» нежить, дієту доведеться відкласти, поки не будете абсолютно здорові. »
Маргарита Корольова
«По-третє, якщо ця дієта вам потрібна лише для того, щоб один раз справити враження, а потім знову махнути на себе рукою і почати їсти все без розбору, краще не починайте.»
Маргарита Корольова
Необхідно пам'ятати, що дієта - це не панацея від зайвої ваги, а всього лише поштовх до його зниження. І після дієти, щоб закріпити результат, вам завжди доведеться себе, що називається, тримати в руках. А в іншому випадку - зайві кілограми дуже швидко повернутися на своє місце, а з ними гарантоване розчарування і ще один серйозний стрес.
ПЕРШИЙ ЕТАП (3 ДНЯ):
Вживаємо тільки рис, воду і мед
1 день:
250 г звичайного довгозерний рису
2-2,5 л чистої негазованої води
3 чайних ложки меду
Що робимо:
Порцію рису з вечора заливаємо холодною водою. Вранці відкидаємо на друшляк або сито і ретельно промиваємо під проточною водою. Наше завдання - змити з крупи крохмаль. Потім перекладаємо в каструлю, заливаємо гарячою водою, у співвідношенні 1: 2 і варимо 15 хвилин. Готовий рис поділяємо на 5-6 рівних частин і їмо протягом дня, не дозволяючи собі відчувати почуття голоду. Остання порція повинна бути з'їдена до 8 години вечора. Паралельно з рисом п'ємо воду. Випитий обсяг повинен бути не менше 2-2,5 л в день. Причому воду потрібно розподіляти рівномірно так само, як і рис, не допускаючи великих об'ємів рідини у вечірній час. Так, наприклад, після 7-8 вечора у вас повинно залишитися не більше 1 склянки води. Паралельно з рисом і водою з'їдаємо до 3 чайних ложок меду в день. Ні на що при цьому меду не намазуємо, а з'їдаємо просто так - ложечкою, запиваючи водою.
Той же режим повторюємо на другому і третьому день.
ДРУГИЙ ЕТАП (3 ДНЯ):
Включаємо в меню курку (або рибу)
4 день:
Курка - 1,200 -1,300 (вага при купівлі) або готового курячого м'яса або
Нежирна риба (тріска, крижана, сібас і т.д) 700-800 г
2-2,5 л води
3 чайних ложки меду
І курка, і риба через день, як кому подобається.
Що робимо:
Курку (або рибу) відварюємо на пару і знімаємо з неї шкіру. Вранці, спочатку випиваємо 1 стакан води, потім з'їдаємо 1 ніжку і частина курячої грудки. Це приблизно складе п'яту частину всієї птиці. Решта м'ясо відокремлюємо від кісток, обов'язково перемішуємо біле м'ясо з червоним і, розділивши на 5 частин, доїдаємо протягом дня. Але не забуваймо, що останній прийом їжі повинен бути не пізніше 8-ми годин вечора.
«Якщо ви віддаєте перевагу рибу, то ділимо її на 6 рівних частин і чинимо, так само, як і з куркою - їмо протягом дня, не допускаючи почуття голоду. До риби можна взяти трохи свіжої зелені (кріп, петрушка) і присмачити декількома краплями лимонного соку. »
Рибні та курячі дні можна чергувати, але не поєднуючи в один день рибу і курку. Паралельно не забуваємо пити воду і їсти мед.
Той же режим повторюємо на 4-й і 5-й день.
ЕТАП 3: (3 дні)
Меню складається з овочів, води і меду
На 1 день:
1 кг овочів, переважно білого або зеленого кольору
2-2,5 л води
3 чайних ложки меду
Що робимо:
Беремо 1 кг овочів, віддаючи перевагу білим і зеленим (білокачанна капуста, цибуля, молоденькі кабачки). Не забуваємо і про моркву, буряк і помідори, але їх має бути менше, ніж білих і зелених. Приблизно 0,5 кг овочів дрібно нарізаємо і тушкуємо на воді або відварюємо в пароварці. З інших готуємо салат - «щітку».
«Беремо: 1 сирий буряк, 1 сиру моркву, кілька аркушів білокачанної капусти, трохи свіжої зелені, кілька крапель лимонного соку, 1 ч. Л. оливкової олії, 1 ст. л. води. Очищені овочі натираємо на крупній тертці, капусту і зелень дрібно нарізаємо. Потім все змішуємо і заправляємо лимонним соком з оливковою олією, додаємо столову ложку води, щоб салат був більш соковитим. »
Після цього поділяємо тушковані овочі на 3 частини і салат-щітку, теж на 3 частини. Протягом дня чергуємо ці страви.
No comments:
Post a Comment