Saturday, March 21, 2015

Худнемо за 9 днів по системі Маргарити Корольової

Худеем за 9 дней по системе Маргариты Королевой - Портал Домашний
Цілком можливо за 9-10 днів позбутися 10-15 відсотків «зайвого» ваги. Як це правильно зробити, розповідає лікар-дієтолог Маргарита Корольова.

Ми можемо дуже довго заспокоювати себе тим, що ось-ось з понеділка або «відразу після відпустки» , з нового року (потрібне підкреслити) почнемо, нарешті, приводити себе в порядок: скидати зайві кілограми , повертати собі колишню стрункість і граціозність. Але одного разу трапляється такий день, коли розумієш - часу для розгону більше немає. Схуднути потрібно вже зараз, буквально цю хвилину, для того щоб через тиждень вже дозволити собі постати перед оточуючими в гідному вигляді. Звичайно ж, за один день скинути кілограми, які ви наїдається довгі роки, не вийде. Та й за два-три дні, теж. Але за певних зусиль волі за 9-10 днів позбутися 10-15 відсотків «зайвого» цілком можливо.

Як це правильно зробити розповідає лікар-дієтолог, к. М. Н. Маргарита Корольова:

    «По-перше, ви повинні розуміти, що такий залповий скид ваги - це серйозний стрес для організму. І вдаватися до цього методу частіше 1 разу на рік я б не рекомендувала. »
    Маргарита Корольова

    «По-друге, перед тим, як починати цю дієту, обов'язково проконсультуйтеся зі своїм лікарем. Категорично забороняється екстремальне схуднення людям з хронічними або гострими захворюваннями. Так що, якщо у вас вже якийсь час «щось поколює в боці» або «пробив» нежить, дієту доведеться відкласти, поки не будете абсолютно здорові. »
    Маргарита Корольова

    «По-третє, якщо ця дієта вам потрібна лише для того, щоб один раз справити враження, а потім знову махнути на себе рукою і почати їсти все без розбору, краще не починайте.»
    Маргарита Корольова

Необхідно пам'ятати, що дієта - це не панацея від зайвої ваги, а всього лише поштовх до його зниження. І після дієти, щоб закріпити результат, вам завжди доведеться себе, що називається, тримати в руках. А в іншому випадку - зайві кілограми дуже швидко повернутися на своє місце, а з ними гарантоване розчарування і ще один серйозний стрес.

ПЕРШИЙ ЕТАП (3 ДНЯ):

Вживаємо тільки рис, воду і мед

1 день:

250 г звичайного довгозерний рису
2-2,5 л чистої негазованої води
3 чайних ложки меду

Що робимо:

Порцію рису з вечора заливаємо холодною водою. Вранці відкидаємо на друшляк або сито і ретельно промиваємо під проточною водою. Наше завдання - змити з крупи крохмаль. Потім перекладаємо в каструлю, заливаємо гарячою водою, у співвідношенні 1: 2 і варимо 15 хвилин. Готовий рис поділяємо на 5-6 рівних частин і їмо протягом дня, не дозволяючи собі відчувати почуття голоду. Остання порція повинна бути з'їдена до 8 години вечора. Паралельно з рисом п'ємо воду. Випитий обсяг повинен бути не менше 2-2,5 л в день. Причому воду потрібно розподіляти рівномірно так само, як і рис, не допускаючи великих об'ємів рідини у вечірній час. Так, наприклад, після 7-8 вечора у вас повинно залишитися не більше 1 склянки води. Паралельно з рисом і водою з'їдаємо до 3 чайних ложок меду в день. Ні на що при цьому меду не намазуємо, а з'їдаємо просто так - ложечкою, запиваючи водою.

Той же режим повторюємо на другому і третьому день.

ДРУГИЙ ЕТАП (3 ДНЯ):

Включаємо в меню курку (або рибу)

4 день:

Курка - 1,200 -1,300 (вага при купівлі) або готового курячого м'яса або
Нежирна риба (тріска, крижана, сібас і т.д) 700-800 г
2-2,5 л води
3 чайних ложки меду

І курка, і риба через день, як кому подобається.

Що робимо:

Курку (або рибу) відварюємо на пару і знімаємо з неї шкіру. Вранці, спочатку випиваємо 1 стакан води, потім з'їдаємо 1 ніжку і частина курячої грудки. Це приблизно складе п'яту частину всієї птиці. Решта м'ясо відокремлюємо від кісток, обов'язково перемішуємо біле м'ясо з червоним і, розділивши на 5 частин, доїдаємо протягом дня. Але не забуваймо, що останній прийом їжі повинен бути не пізніше 8-ми годин вечора.

    «Якщо ви віддаєте перевагу рибу, то ділимо її на 6 рівних частин і чинимо, так само, як і з куркою - їмо протягом дня, не допускаючи почуття голоду. До риби можна взяти трохи свіжої зелені (кріп, петрушка) і присмачити декількома краплями лимонного соку. »

Рибні та курячі дні можна чергувати, але не поєднуючи в один день рибу і курку. Паралельно не забуваємо пити воду і їсти мед.

Той же режим повторюємо на 4-й і 5-й день.

ЕТАП 3: (3 дні)

Меню складається з овочів, води і меду

На 1 день:

1 кг овочів, переважно білого або зеленого кольору
2-2,5 л води
3 чайних ложки меду

Що робимо:

Беремо 1 кг овочів, віддаючи перевагу білим і зеленим (білокачанна капуста, цибуля, молоденькі кабачки). Не забуваємо і про моркву, буряк і помідори, але їх має бути менше, ніж білих і зелених. Приблизно 0,5 кг овочів дрібно нарізаємо і тушкуємо на воді або відварюємо в пароварці. З інших готуємо салат - «щітку».

    «Беремо: 1 сирий буряк, 1 сиру моркву, кілька аркушів білокачанної капусти, трохи свіжої зелені, кілька крапель лимонного соку, 1 ч. Л. оливкової олії, 1 ст. л. води. Очищені овочі натираємо на крупній тертці, капусту і зелень дрібно нарізаємо. Потім все змішуємо і заправляємо лимонним соком з оливковою олією, додаємо столову ложку води, щоб салат був більш соковитим. »

Після цього поділяємо тушковані овочі на 3 частини і салат-щітку, теж на 3 частини. Протягом дня чергуємо ці страви.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини xn--80aaaah2bldcza7amo.xn--p1ai xn--28-jlch0bvgl.xn--p1ai xn--80a5adah.xn--p1ai xn--80ahdfkvhhdjlu5a.xn--p1ai xn--80aaehcdett5alvfjj.xn--p1ai xn--80ad4bgh.xn--p1ai xn--80adigqsgsh.xn--p1ai xn--80aawhqbfqik.xn--p1ai xn--b1aaddbce5cpgaxer3e.xn--p1ai xn--80auaijj.xn--p1ai