Всі ми чули про шкоду і користь молока. Як же ставитися до молока? Експертна оченка і однозначну відповідь.
Zdorovie_nachinaetsa_s_pravilnoi_edi.jpg Даллас і Мелісса Хартвиг ??«Здоров'я починається з правильної їжі»
Молочна продукція - ця тема цікавить багатьох людей, які не можуть отримати на свої питання однозначні відповіді. Існує безліч компонентів молочної продукції, які, залежно від їхнього джерела і особливостей організму споживає їх людини, можуть бути шкідливими , доброякісними або деколи навіть доброчинними. Як же ставитися до молока? Пити чи не пити? У цієї проблеми дві сторони: необхідність бути чесним перед самим собою в тому, чи підходить вам молочна продукція , і необхідність знайти її високоякісний джерело, якщо виявиться, що вам вона насправді приносить користь.
Молоко - досконалий продукт
Коров'яче молоко - досконалий продукт ... якщо, звичайно, ви теля. Те ж саме можна сказати і про грудному молоці людини - це оптимальна їжа для немовляти . Молоко являє собою чудове джерело енергії і будівельний матеріал для швидкого вирощування ссавців, які ще занадто малі, щоб вживати в їжу дорослу їжу - наприклад траву (для корів) і різні рослини і тварин (для людини). До того часу, коли травна система ссавців (включаючи зуби) не буде повністю розвинена і не зможе перетравлювати цільну їжу, молоко матері залишається оптимальним харчуванням. Молоко матері не можна назвати інертним джерелом вуглеводів, білка і жиру, хоча воно містить значну кількість таких макронутриентов. Молоко також містить кальцій, але важливо розуміти, що в ньому набагато більше калорій, ніж кальцію!
Молоко - система доставки гормонів, багата енергією
Молоко - суміш біоактивних речовин, яка не тільки стимулює інтенсивне зростання молодого ссавця (збільшуючи масу тіла в два-три рази за дуже короткий проміжок часу), але і забезпечує повний розвиток імунної системи дитинча. Всі ми народжуємося з певним імунним каркасом, але нам не вистачає декількох елементів, які потім «додаються» при вживанні материнського молока. У цьому контексті молоко можна вважати досконалим продуктом. Але ...
Молоко - недосконалий продукт
Зростання, гормональні повідомлення та повідомлення імунної системи, що надходять з материнського молока, здорові і правильні, якщо ви теля або немовля . Але варто відлучити телят і немовлят від материнського молока, як тільки їх травна і імунна системи завершують свій розвиток. Тобто зростання та імунологічні повідомлення з молока матері більше не потрібні і навіть недоцільні.
А коли біологічні повідомлення, призначені теляті, надходять у ваше доросле людське тіло, вони стають ще менш доцільними - і навіть потенційно небезпечними. Щоб продемонструвати, яким чином молочна продукція не відповідає принаймні одному з чотирьох стандартів якості продуктів, обговоримо вже добре відомі вам компоненти молочної продукції (білок, вуглеводи, жир і кальцій) і деякі менш відомі її складові.
Далі буде. Скоро на domashniy. Ru:
Молочні білки: казеїн і сироватка
Молочний цукор: лактоза
А як же кальцій?
Кисломолочна продукція
Як розпізнати якісне молоко?
Фермерське молоко: небезпечно чи корисно?
Козяче молоко від усіх хвороб.
Рецепт молодості шкіри.
Відповіді на всі питання - в ??черговому випуску програми «Їжа за правилами і без» з Антоном Аренсом.
Zdorovie_nachinaetsa_s_pravilnoi_edi.jpg Даллас і Мелісса Хартвиг ??«Здоров'я починається з правильної їжі»
Молочна продукція - ця тема цікавить багатьох людей, які не можуть отримати на свої питання однозначні відповіді. Існує безліч компонентів молочної продукції, які, залежно від їхнього джерела і особливостей організму споживає їх людини, можуть бути шкідливими , доброякісними або деколи навіть доброчинними. Як же ставитися до молока? Пити чи не пити? У цієї проблеми дві сторони: необхідність бути чесним перед самим собою в тому, чи підходить вам молочна продукція , і необхідність знайти її високоякісний джерело, якщо виявиться, що вам вона насправді приносить користь.
Молоко - досконалий продукт
Коров'яче молоко - досконалий продукт ... якщо, звичайно, ви теля. Те ж саме можна сказати і про грудному молоці людини - це оптимальна їжа для немовляти . Молоко являє собою чудове джерело енергії і будівельний матеріал для швидкого вирощування ссавців, які ще занадто малі, щоб вживати в їжу дорослу їжу - наприклад траву (для корів) і різні рослини і тварин (для людини). До того часу, коли травна система ссавців (включаючи зуби) не буде повністю розвинена і не зможе перетравлювати цільну їжу, молоко матері залишається оптимальним харчуванням. Молоко матері не можна назвати інертним джерелом вуглеводів, білка і жиру, хоча воно містить значну кількість таких макронутриентов. Молоко також містить кальцій, але важливо розуміти, що в ньому набагато більше калорій, ніж кальцію!
Молоко - система доставки гормонів, багата енергією
Молоко - суміш біоактивних речовин, яка не тільки стимулює інтенсивне зростання молодого ссавця (збільшуючи масу тіла в два-три рази за дуже короткий проміжок часу), але і забезпечує повний розвиток імунної системи дитинча. Всі ми народжуємося з певним імунним каркасом, але нам не вистачає декількох елементів, які потім «додаються» при вживанні материнського молока. У цьому контексті молоко можна вважати досконалим продуктом. Але ...
Молоко - недосконалий продукт
Зростання, гормональні повідомлення та повідомлення імунної системи, що надходять з материнського молока, здорові і правильні, якщо ви теля або немовля . Але варто відлучити телят і немовлят від материнського молока, як тільки їх травна і імунна системи завершують свій розвиток. Тобто зростання та імунологічні повідомлення з молока матері більше не потрібні і навіть недоцільні.
А коли біологічні повідомлення, призначені теляті, надходять у ваше доросле людське тіло, вони стають ще менш доцільними - і навіть потенційно небезпечними. Щоб продемонструвати, яким чином молочна продукція не відповідає принаймні одному з чотирьох стандартів якості продуктів, обговоримо вже добре відомі вам компоненти молочної продукції (білок, вуглеводи, жир і кальцій) і деякі менш відомі її складові.
Далі буде. Скоро на domashniy. Ru:
Молочні білки: казеїн і сироватка
Молочний цукор: лактоза
А як же кальцій?
Кисломолочна продукція
Як розпізнати якісне молоко?
Фермерське молоко: небезпечно чи корисно?
Козяче молоко від усіх хвороб.
Рецепт молодості шкіри.
Відповіді на всі питання - в ??черговому випуску програми «Їжа за правилами і без» з Антоном Аренсом.
No comments:
Post a Comment