Monday, March 23, 2015

Молоко: пити чи не пити?

Всі ми чули про шкоду і користь молока. Як же ставитися до молока? Експертна оченка і однозначну відповідь.

Zdorovie_nachinaetsa_s_pravilnoi_edi.jpg Даллас і Мелісса Хартвиг ??«Здоров'я починається з правильної їжі»

Молочна продукція - ця тема цікавить багатьох людей, які не можуть отримати на свої питання однозначні відповіді. Існує безліч компонентів молочної продукції, які, залежно від їхнього джерела і особливостей організму споживає їх людини, можуть бути шкідливими , доброякісними або деколи навіть доброчинними. Як же ставитися до молока? Пити чи не пити? У цієї проблеми дві сторони: необхідність бути чесним перед самим собою в тому, чи підходить вам молочна продукція , і необхідність знайти її високоякісний джерело, якщо виявиться, що вам вона насправді приносить користь.

Молоко - досконалий продукт

Коров'яче молоко - досконалий продукт ... якщо, звичайно, ви теля. Те ж саме можна сказати і про грудному молоці людини - це оптимальна їжа для немовляти . Молоко являє собою чудове джерело енергії і будівельний матеріал для швидкого вирощування ссавців, які ще занадто малі, щоб вживати в їжу дорослу їжу - наприклад траву (для корів) і різні рослини і тварин (для людини). До того часу, коли травна система ссавців (включаючи зуби) не буде повністю розвинена і не зможе перетравлювати цільну їжу, молоко матері залишається оптимальним харчуванням. Молоко матері не можна назвати інертним джерелом вуглеводів, білка і жиру, хоча воно містить значну кількість таких макронутриентов. Молоко також містить кальцій, але важливо розуміти, що в ньому набагато більше калорій, ніж кальцію!

Молоко - система доставки гормонів, багата енергією

Молоко - суміш біоактивних речовин, яка не тільки стимулює інтенсивне зростання молодого ссавця (збільшуючи масу тіла в два-три рази за дуже короткий проміжок часу), але і забезпечує повний розвиток імунної системи дитинча. Всі ми народжуємося з певним імунним каркасом, але нам не вистачає декількох елементів, які потім «додаються» при вживанні материнського молока. У цьому контексті молоко можна вважати досконалим продуктом. Але ...

Молоко - недосконалий продукт

Зростання, гормональні повідомлення та повідомлення імунної системи, що надходять з материнського молока, здорові і правильні, якщо ви теля або немовля . Але варто відлучити телят і немовлят від материнського молока, як тільки їх травна і імунна системи завершують свій розвиток. Тобто зростання та імунологічні повідомлення з молока матері більше не потрібні і навіть недоцільні.

А коли біологічні повідомлення, призначені теляті, надходять у ваше доросле людське тіло, вони стають ще менш доцільними - і навіть потенційно небезпечними. Щоб продемонструвати, яким чином молочна продукція не відповідає принаймні одному з чотирьох стандартів якості продуктів, обговоримо вже добре відомі вам компоненти молочної продукції (білок, вуглеводи, жир і кальцій) і деякі менш відомі її складові.

Далі буде. Скоро на domashniy. Ru:

Молочні білки: казеїн і сироватка
Молочний цукор: лактоза
А як же кальцій?
Кисломолочна продукція

Як розпізнати якісне молоко?
Фермерське молоко: небезпечно чи корисно?
Козяче молоко від усіх хвороб.
Рецепт молодості шкіри.
Відповіді на всі питання - в ??черговому випуску програми «Їжа за правилами і без» з Антоном Аренсом.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини xn--80aaaah2bldcza7amo.xn--p1ai xn--28-jlch0bvgl.xn--p1ai xn--80a5adah.xn--p1ai xn--80ahdfkvhhdjlu5a.xn--p1ai xn--80aaehcdett5alvfjj.xn--p1ai xn--80ad4bgh.xn--p1ai xn--80adigqsgsh.xn--p1ai xn--80aawhqbfqik.xn--p1ai xn--b1aaddbce5cpgaxer3e.xn--p1ai xn--80auaijj.xn--p1ai