Saturday, March 28, 2015

Білкові дієти

Найпопулярніші і поширені. Назв у білкових дієт багато, але суть зводиться до одного: виключення з раціону вуглеводів (хліб, крупи, овочі, молоко, фрукти) та харчування тільки багатими білком продуктами (м'ясо, птиця, риба, субпродукти, ікра, сир, яєчний білок). Білкові дієти дозволяють досить швидко позбавитися від зайвої ваги, зберегти і наростити м'язи, завдяки чому тіло виглядає пружним і підтягнутим.

Недоліки дієти

Буквально з перших днів білкового харчування можна зіткнутися з такими симптомами, як загальна слабкість, млявість, порушення роботи органів травлення, запаморочення, іноді навіть стан легкого непритомності. Кілька днів по тому з'являється стійкий неприємний запах з рота: організм вже не справляється з великою кількістю білкової їжі. Через відсутність клітковини (овочі, злаки), яка допомагає роботі кишечника, їжа залежується і починається процес її розкладання. Крім того, в м'ясних продуктах міститься багато холестерину, який у великих кількостях веде до атеросклерозу (захворювання судин), а атеросклероз - пряма дорога до ішемічної хвороби серця.

РАДА: достатньо трохи збільшити кількість білка в харчуванні. Замініть частина вуглеводів (але не виключайте з раціону зовсім), які ви зазвичай з'їдаєте протягом дня (каші, макарони і хліб), на м'ясо, птицю, рибу, субпродукти та інші продукти з підвищеним вмістом білка. Не відмовляйтеся від овочів. Найідеальніший вечеря - м'ясо / риба з овочами. Такий план харчування дозволить вам з легкістю розлучитися із зайвими кілограмами, без голоду і непритомності.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини xn--80aaaah2bldcza7amo.xn--p1ai xn--28-jlch0bvgl.xn--p1ai xn--80a5adah.xn--p1ai xn--80ahdfkvhhdjlu5a.xn--p1ai xn--80aaehcdett5alvfjj.xn--p1ai xn--80ad4bgh.xn--p1ai xn--80adigqsgsh.xn--p1ai xn--80aawhqbfqik.xn--p1ai xn--b1aaddbce5cpgaxer3e.xn--p1ai xn--80auaijj.xn--p1ai