Tuesday, March 31, 2015

Експрес-дієта для спокусливого плоского живота

Плоский животик до довгоочікуваної відпустки - заповітна мрія кожної дівчини. Якщо ваше відображення в дзеркалі зовсім вас не радує, а улюблені шорти ніяк не хочуть сходитися на талії, прийшов час самих рішучих дій.

Спеціальна експрес-дієта допоможе зробити талію тонше, а животик - підтягнутим і привабливим. Готовність до сезону бікіні номер один!
Дієта для плоского живота

Результат не змусить себе чекати, якщо ви будете дотримуватися кількох простих правил:

1. Під час дієти важливо не переїдати. Розмір порції вашого основного блюда за один прийом їжі (каша або інший гарнір, суп) - це склянка, об'ємом 250 мл.
2. Соліть страви в 3-4 рази менше звичайного і повністю відмовтеся від консервованих і копчених продуктів.
3. Включіть у свій раціон аптечну клітковину або висівки. Це доступні і поширені натуральні харчові добавки, ефект від яких перевершить всі ваші очікування.
4. Випивайте в день не менше 2 літрів чистої негазованої води.
5. Відмовтеся від кави, газованої води, солодких напоїв, алкоголю і замініть їх зеленим чаєм.

6. На час дієти виключіть майонез, білий хліб, білий очищений рис, картопля, ковбасу, пельмені, пиріжки, свинину і баранину, будь фастфуд (від чіпсів до гамбургерів), смажені страви, солодощі та солодку випічку, шоколад, банани, виноград.

На 8-й день дієта починається спочатку. Тривалість дієти - 2 тижні.
День 1

Перший сніданок: порція гречаної каші без масла, відварене яйце, зелений чай без цукру.

Другий сніданок: два невеликих яблука.

Обід: рибний суп без картоплі.

Рецепт супу: рибу порізати на порційні шматки, цибулю-порей нарізати кільцями, моркву натерти на крупній тертці і опустити продукти в киплячу воду. Додати в бульйон 2 лаврові листки. Варити близько 10 хвилин, після чого додати в суп 1 ст.л. червоного рису. Варити суп до готовності рису. У тарілці посипати суп рубаною зеленню кропу і свіжого шпинату або за своїм смаком.

Вечеря: морська риба з брокколі і брюссельською капустою на пару, стакан кефіру з додаванням 1 ч.л. клітковини.

Як приготувати вечерю: шматок риби збризнути соком лимона, поперчити, укласти на решітку пароварки і готувати 15 хвилин. Після чого покласти навколо риби кілька суцвіть броколі, 5-6 кочанчиков брюссельської капусти і готувати на пару ще 7 хвилин.

Завантажити таблицю
День 2

Перший сніданок: вівсяна каша на воді без масла, 1 помідор, зелений чай без цукру.

Другий сніданок: 1 апельсин.

Обід: 300 г вареної курки, салат з огірків із зеленню, зелений чай без цукру.

Салат з огірків: огірки нарізати невеликими кубиками, зелень посікти і змішати інгредієнти, заправити 0,5 ч.л. оливкової олії.

Вечеря: салат з капусти без масла, 150 г відвареної курки, стакан натурального йогурту з додаванням 2 ??ч.л. клітковини.

Салат з капусти: капусту нашаткувати, моркву натерти на дрібній тертці (так буде соковитіше), змішати овочі і скропити сумішшю лимонного соку з соєвим соусом.

Завантажити таблицю
День 3

Перший сніданок: 200 г нежирного сиру, 1 зелене яблуко, зелений чай без цукру.

Другий сніданок: 250 мл натурального йогурту без добавок.

Обід: тушкована капуста, 300 г відвареної яловичини, зелений чай без цукру.

Рецепт тушкованої капусти: розжарити сковороду (переважно з антипригарним покриттям) і викласти на неї нарізану кільцями цибулю-порей. Швидко помішуючи лопаткою, готувати цибулю 1-2 хвилини. Потім додати нашатковану капусту, нарізані кубиками помідори, приблизно 100 мл води і тушкувати до готовності капусти.

Вечеря: салат з моркви, 200 г відвареної яловичини, стакан кефіру з додаванням 1 ст.л. клітковини.

Рецепт салату: моркву натерти на крупній тертці, скропити лимонним соком і додати 0,5 ч.л. оливкової олії.

Завантажити таблицю
День 4

Перший сніданок: вівсяна каша на молоці і зелений чай без цукру.

Другий сніданок: зелене яблуко.

Обід: селянський суп (овочевий суп з куркою).

РЕЦЕПТ СЕЛЯНСЬКОГО СУПУ У Мультиварки

Якщо у вас є мультиварка, приготувати смачний дієтичний суп з куркою простіше простого! Кількість продуктів вказано для мультиварки об'ємом 4,5 літра. Аналогічно суп готується і на плиті.

Треба:
1 цибуля-порей
150 г моркви
300 г зеленого горошку (свіжого або замороженого)
500 г білокачанної капусти
200 г квашеної капусти
150 г солодкого перцю різних кольорів
400 г філе курячої грудки
1 ч.л. рослинного масла

Як готувати:
1. Куряче філе відварити заздалегідь.
2. Білу частину цибулі-порею нарізати і припустити в мультиварки близько 5 хвилин в режимі «Випічка» або «Жарка».
3. Моркву натерти на крупній тертці, змішати з цибулею, 2-3 хвилини обсмажити в мультиварці і відключити режим.
4. Капусту нарізати невеликими квадратиками, викласти в чашу мультиварки.
5. Солодкий перець нарізати кубиками і викласти на капусту. Додати зелений горошок.
6. Квашену капусту подрібнити і викласти в мультиварку.
7. Налити курячий бульйон так, щоб ледь покрити овочі.
8. Зелене листя цибулі-порею дрібно нарізати і додати в суп.
9. Готувати в режимі «Гасіння» 1 годину. За 10 хвилин до закінчення приготування додати в суп нарізане кубиками куряче філе.

Вечеря: салат з пекінської капусти з яйцем, стакан натурального йогурту з додаванням 1 ст.л. клітковини.

Рецепт салату: пекінську капусту тонко нашаткуйте, відварене яйце натріть на тертці і змішайте продукти. Заправте натуральним йогуртом.

Завантажити таблицю
День 5

Перший сніданок: гречана каша без масла, 1 огірок, зелений чай без цукру.

Другий сніданок: 1 грейпфрут.

Обід: рибні котлети з овочами на пару, стакан томатного соку.

Рецепт котлет: рибне філе подрібнити у фарш. Зелень кропу і петрушки, суцвіття цвітної капусти та брокколі дрібно порубати ножем. Подрібнити у блендері моркву або натерти на дрібній тертці. Часник видавити через прес. З'єднати всі інгредієнти і перемішати. Для фортеці фаршу додати трохи клітковини або висівок. Сформувати котлети, викласти на решітку пароварки і готувати близько 15-20 хвилин. При подачі до столу полити натуральним йогуртом і посипати зеленню.

Вечеря: салат з сиром низької жирності, стакан кефіру з додаванням 1 ст.л. клітковини.

Готуємо вечерю: салат «Айсберг» тонко нашаткувати, додати нарізаний редис, зелень. Перемішати, заправити натуральним йогуртом. При подачі до столу посипати тертим сиром.

Завантажити таблицю
День 6

Перший сніданок: вівсянка на воді без масла, 100 г нежирного сиру з яблуком (натерти на тертці і змішати з сиром), зелений чай без цукру.

Другий сніданок: 1 сира морква.

Обід: суп із стручкової квасолі з яловичиною.

Рецепт супу: яловичину відварити до готовності і дістати з бульйону. М'ясо остудити, нарізати невеликими кубиками, повернути в бульйон (трохи відвареної яловичини залиште для вечері). У киплячий бульйон опустити стручкову квасолю, суцвіття брокколі і порізану на четвертинки брюссельську капусту. Варити близько 10 хвилин. Перед подачею до столу рясно посипати зеленню.

Вечеря: овочевий салат з відвареним м'ясом, стакан натурального йогурту з додаванням 1 ст.л. клітковини.

Рецепт салату: листя будь-якого салату (наприклад, рукола, романо, фрізе, дуболістная або звичайний листовий) порвати руками в миску, додати нарізані кубиками помідори, огірки, м'ясо. Скропити соєвим соусом і рясно посипати зеленню.

Завантажити таблицю
День 7

Перший сніданок: мультизернові каша на воді без масла (без рису в складі), редис, зелений чай без цукру.

Другий сніданок: 1 груша.

Обід: овочевий суп з селерою, 200 г відвареної яловичини.

Рецепт супу: овочі для супу (цибуля ріпчаста або цибуля-порей, морква, помідори, капуста, стебла селери, зелень за смаком) некрупно нарізати. У киплячу воду опустити цибулю і моркву, відварити близько 10 хвилин. Потім додати капусту, стебла селери і помідори. Варити ще близько 10 хвилин. Якщо ви використовуєте капусту ранніх сортів, то спочатку додайте селеру з помідорами, варіть 5-7 хвилин, потім додайте нашатковану капусту, доведіть до кипіння, варите близько 1 хвилини і зніміть з вогню. Перед подачею до столу посипте свіжою зеленню.

Вечеря: 200 г відварених креветок, брокколі на пару.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини xn--80aaaah2bldcza7amo.xn--p1ai xn--28-jlch0bvgl.xn--p1ai xn--80a5adah.xn--p1ai xn--80ahdfkvhhdjlu5a.xn--p1ai xn--80aaehcdett5alvfjj.xn--p1ai xn--80ad4bgh.xn--p1ai xn--80adigqsgsh.xn--p1ai xn--80aawhqbfqik.xn--p1ai xn--b1aaddbce5cpgaxer3e.xn--p1ai xn--80auaijj.xn--p1ai