Медовый салат из запеченных овощей - 1 - Портал Домашний
Завдяки дивовижною медово-винній заправці невибагливий салат перетворюється на справжній витвір мистецтва. Рекомендуємо вам використовувати свіжий чебрець, його неповторний аромат додасть запеченим овочам легку гірчинку і дивно насичений смак.
Треба:
2 болгарських перцю (червоний, жовтий або помаранчевий)
1 червона або біла цибулина
1 невеликий кабачок
1 цибуля-порей
400 г гарбуза
300 г помідорів чері або звичайних помідорів
1 cт.л. меду
1 ст.л. білого сухого вина
8 ст.л. рослинного масла
2 гілочки свіжого чебрецю (можна замінити на 1/2 ч.л. сухого)
сіль, перець - за смаком
Як готувати:
1. Розігріти духовку до 190 ° С.
2. Всі овочі нарізати великими кубиками, перемішати.
3. Вистелити пергаментом, викласти на нього овочі, полити 3 ст.л. рослинного масла, додати листочки чебрецю, поперчити і поставити в духовку на 40 хвилин.
4. Для заправки в невеликій мисці змішати щіпку солі, 1 ст.л. вина, 1 ст.л. меду і 5 ст.л. рослинного масла, злегка збити віночком.
5. Готові овочі посолити (враховуючи, що заправка посолена), викласти на блюдо сервіровки і полити заправкою.
Завдяки дивовижною медово-винній заправці невибагливий салат перетворюється на справжній витвір мистецтва. Рекомендуємо вам використовувати свіжий чебрець, його неповторний аромат додасть запеченим овочам легку гірчинку і дивно насичений смак.
Треба:
2 болгарських перцю (червоний, жовтий або помаранчевий)
1 червона або біла цибулина
1 невеликий кабачок
1 цибуля-порей
400 г гарбуза
300 г помідорів чері або звичайних помідорів
1 cт.л. меду
1 ст.л. білого сухого вина
8 ст.л. рослинного масла
2 гілочки свіжого чебрецю (можна замінити на 1/2 ч.л. сухого)
сіль, перець - за смаком
Як готувати:
1. Розігріти духовку до 190 ° С.
2. Всі овочі нарізати великими кубиками, перемішати.
3. Вистелити пергаментом, викласти на нього овочі, полити 3 ст.л. рослинного масла, додати листочки чебрецю, поперчити і поставити в духовку на 40 хвилин.
4. Для заправки в невеликій мисці змішати щіпку солі, 1 ст.л. вина, 1 ст.л. меду і 5 ст.л. рослинного масла, злегка збити віночком.
5. Готові овочі посолити (враховуючи, що заправка посолена), викласти на блюдо сервіровки і полити заправкою.
No comments:
Post a Comment