Вівсяна каша, запечена з гарбузовим пюре, пряними спеціями, хрусткими волоськими горіхами, кисленькою журавлиною і ароматним медом, перетворюється в чудовий «пиріг» з ніжною кремовою текстурою. Це запаморочливо смачно, ситно і корисно одночасно. Добавку потрібно!
Треба:
2 1/2 чашки великих вівсяних пластівців
1/2 чашки волоських горіхів
1 ч.л. розпушувача
1 1/2 ч.л. кориці
1/2 ч.л. сухого імбиру
1/4 ч.л. меленого мускатного горіха
1/4 ч.л. гвоздики
1/2 ч.л. солі
3-4 ст.л. кленового сиропу (можна замінити медом)
1 чашка гарбузового пюре
2 ст.л. кокосового масла (можна замінити вершковим маслом)
1 ч.л. натурального ванільного екстракту
1 1/2 чашки молока
1/2 чашки журавлини (свіжої або замороженої)
1 ч.л. коричневого цукру - для посипання
рослинне масло - для змащування форми
Як готувати:
1. Нагріти духовку до 180 ° С.
2. Форму для запікання (можна використовувати невеликі індивідуальні формочки) змастити олією.
3. Волоські горіхи злегка обсмажити на сухій сковороді, крупно порубати.
4. У мисці змішати всі сухі інгредієнти.
5. В іншій мисці перемішати молоко, гарбузове пюре, розтоплене кокосове масло, ванільний екстракт і кленовий сироп (мед).
6. З'єднати сухі і рідкі інгредієнти, ретельно перемішати, додати журавлину.
7. Викласти масу у форму, посипати коричневим цукром, накрити фольгою і поставити в духовку на 35-45 хвилин. Через 20 хвилин фольгу зняти.
8. За бажанням подавати з медом, волоськими горіхами, йогуртом, молоком або свіжими фруктами.
Треба:
2 1/2 чашки великих вівсяних пластівців
1/2 чашки волоських горіхів
1 ч.л. розпушувача
1 1/2 ч.л. кориці
1/2 ч.л. сухого імбиру
1/4 ч.л. меленого мускатного горіха
1/4 ч.л. гвоздики
1/2 ч.л. солі
3-4 ст.л. кленового сиропу (можна замінити медом)
1 чашка гарбузового пюре
2 ст.л. кокосового масла (можна замінити вершковим маслом)
1 ч.л. натурального ванільного екстракту
1 1/2 чашки молока
1/2 чашки журавлини (свіжої або замороженої)
1 ч.л. коричневого цукру - для посипання
рослинне масло - для змащування форми
Як готувати:
1. Нагріти духовку до 180 ° С.
2. Форму для запікання (можна використовувати невеликі індивідуальні формочки) змастити олією.
3. Волоські горіхи злегка обсмажити на сухій сковороді, крупно порубати.
4. У мисці змішати всі сухі інгредієнти.
5. В іншій мисці перемішати молоко, гарбузове пюре, розтоплене кокосове масло, ванільний екстракт і кленовий сироп (мед).
6. З'єднати сухі і рідкі інгредієнти, ретельно перемішати, додати журавлину.
7. Викласти масу у форму, посипати коричневим цукром, накрити фольгою і поставити в духовку на 35-45 хвилин. Через 20 хвилин фольгу зняти.
8. За бажанням подавати з медом, волоськими горіхами, йогуртом, молоком або свіжими фруктами.
No comments:
Post a Comment