Sunday, March 22, 2015

Дієта «Після відпустки»

Диета «После отпуска» - Портал Домашний
Навіть якщо ви дозволили собі розслабитися і набрали зайву вагу, не все втрачено: місяць - і ви будете в кращій формі, ніж до відпустки!

Відпускні місяці закінчилися , спокушені новими стравами , під впливом програми в підсвідомості «один раз живемо», ми веземо додому зайві кілограми не тільки у валізах ... Чим жорсткіше була дієта до відпустки, тим складніше дотримуватися правил здорового харчування на відпочинку. І за 2 тижні можна з лишком повернути все, заради чого так старалися ... Але не все втрачено: місяць - і ви будете в кращій формі, ніж до того, як поставили собі цю мету до відпустки!
Отже ...
1. Пам'ятайте про розмір порцій

Підрахунок калорій - вчорашній день, це веде до зривів і переїдання, тому потрібно орієнтуватися на розмір порцій і свої відчуття.

    «Шматок м'яса або риби - половина або три чверті долоні Суп - обсяг звичайної чашки 250 мл Гарнір (гречка, макарони з твердих сортів пшениці, булгур, сочевиця) - 7-8 столових ложок Шматок хліба (з твердих сортів і цільного зерна) - половина долоні »

Слідуючи англійської прислів'ю, якщо ви встаєте з-за столу голодним - ви наїлися, якщо ситим - ви переїли, якщо переевшім - ви отруїлися.

Тобто потрібно часто, але не постійно. Ідеальний режим 5-6 разів на день, перерва між прийомами їжі не менше 3 і не більше 5 годин.

    «ВИКЛЮЧИТИ: Доданий цукор (десерти, випічка, кетчуп та інші соуси, готові сніданки, йогурти). Цукор краще отримувати з фруктів. Алкоголь (затримує воду, калорійний, призводить до переїдання). Борошно вищого сорту (хліб повинен бути цільнозерновим або з борошна грубого помелу). »

2. Більше овочів і фруктів

Норма Всесвітньої організації охорони здоров'я - 800 г фруктів на день. Нехай 500 г займають некрохмалисті овочі, інше - не дуже солодкі фрукти. Не варто повністю уникати бананів і винограду, але налягайте на яблука, цитрусові та ківі. Овочі можна тушкувати і запікати. Вони вгамовують голод і не дають об'їстися чимось більш калорійним.

3. Перегляньте вечірній раціон

Тобто після 18-19.00 - відверто шкідливо. Але й велику перерву (13-14 годин до сніданку) веде до хвороб ШКТ, уповільнення обміну речовин і переїдання. Як вирішити цю дилему? Золоте правило дієтології: вечеря не пізніше, ніж за 3 години до сну. Якщо лягайте опівночі, вечеряйте в 21-00, не страшно. Але їжа повинна бути легкою, інакше є ризик, що організм буде перетравлювати її до ранку. Ідеально підійдуть: салат, нежирна риба, морепродукти.
4. Не відмовляйтеся від жирів

Справжні вороги здорового харчування і хорошої фігури - швидкі вуглеводи (промислові солодощі, здоба, газована вода). Якщо не вживати жири, це відіб'ється на волоссі, нігтях, шкірі. Жири треба вживати рослинного походження - ложка оливкової олії і кедрових горішків в овочевий салат, і ви забезпечені жирами на день. З тваринних жирів корисні ті, що містяться в морській рибі (Омега 3).
5. Свято неслухняності

Повна відмова від улюблених ласощів - шлях до неврозу. Один раз в тиждень дозволяйте собі все, що хочеться, але без переїдання. Наприклад, красиво сервірують сніданок.
6. Відмовтеся від солодких напоїв

«Рідкі калорії» - самі підступні . Цукор прямо відкладається в жир.

НІ: солодка газована вода, магазинні соки і морси, свіжовичавлені соки без м'якоті (м'якоть являє собою клітковину, яка уповільнює всмоктування глюкози, без неї сік - той же магазинний).
7. Більше води

Норма води така: 30 мл на 1 кг ваги (жінка вагою 68 кг повинна щодня пити 2 літри чистої води). За кожну чашку кави і чаю додайте собі чашку води - ці напої виводять рідину з організму. Почніть пити більше, тобто буде хотітися менше.
8. Тренуйтеся

80% успіху - харчування, але також організму потрібна фізичне навантаження . Фітнес піднімає настрій і самооцінку . Але не збільшуйте навантаження різко: це веде до травм і зривів. Змініть вид активності: біг - на динамічні йогу, аеробіку - на вправу з вільними вагами. Здивуйте організм, він швидко зреагує і дасть результати . А також тривала ходьба просто творить чудеса.
9. Процедури для тіла

Побалуйте себе шоколадом з користю для фігури: півгодини у ванній з ефірними маслами, кавовим пілінгом і шоколадної міський , і наїдатися булочками на ніч потягне менше.
10. Підказки

Якщо на першому місці у складі мучного вироби варто борошно вищого гатунку, можна ігнорувати написи «цільне зерно», «грубий помел», «многозерновие». Це маркетинговий прийом.

Єдиний нешкідливий цукрозамінник - сироп або таблетки на основі стевії, або медової трави, так її називають індіанці ПАР, де вона росте .

Не купуйте повністю знежирені молочні продукти - в них додають речовину для поліпшення смаку. Оптимальна жирність 2-3%.

Використовуйте спеції . В них багато вітамінів, і вони добре урізноманітнюють звичайні страви.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини xn--80aaaah2bldcza7amo.xn--p1ai xn--28-jlch0bvgl.xn--p1ai xn--80a5adah.xn--p1ai xn--80ahdfkvhhdjlu5a.xn--p1ai xn--80aaehcdett5alvfjj.xn--p1ai xn--80ad4bgh.xn--p1ai xn--80adigqsgsh.xn--p1ai xn--80aawhqbfqik.xn--p1ai xn--b1aaddbce5cpgaxer3e.xn--p1ai xn--80auaijj.xn--p1ai