Риба готується особливим способом, при якому вона зберігає свої корисні властивості і смакові якості.
Інгредієнти:
Філе сьомги - 200 г.
Селера - 5 стебел
Вершки 23% - 200 г.
Вершкове масло - 50 г.
Картопля невеликий
Чебрець - кілька гілочок
Розмарин за смаком
Біле сухе вино - 100 г.
Сіль за смаком
Чорний мелений перець
Цукор
Оливкова олія
Процес приготування:
1. Філе сьомги загорнути в харчову плівку з оливковою олією і чебрецем. Закип'ятити в сотейнику воду і томити у воді рибу на маленькому вогні близько 7-10 хв.
2. Селера нарізати кубиками і варити в підсоленій воді близько 20-30 хв. Далі селера збити в блендері з вершками і вершковим маслом.
3. Додати сіль, перець за смаком.
4. Відварюємо дрібну картоплю «в мундирі».
5. Для соусу випарити біле сухе вино з травами. Додати цукор і вершки, уварити до потрібної консистенції.
5. Подавати рибу з картоплею і пюре з селери
Інгредієнти:
Філе сьомги - 200 г.
Селера - 5 стебел
Вершки 23% - 200 г.
Вершкове масло - 50 г.
Картопля невеликий
Чебрець - кілька гілочок
Розмарин за смаком
Біле сухе вино - 100 г.
Сіль за смаком
Чорний мелений перець
Цукор
Оливкова олія
Процес приготування:
1. Філе сьомги загорнути в харчову плівку з оливковою олією і чебрецем. Закип'ятити в сотейнику воду і томити у воді рибу на маленькому вогні близько 7-10 хв.
2. Селера нарізати кубиками і варити в підсоленій воді близько 20-30 хв. Далі селера збити в блендері з вершками і вершковим маслом.
3. Додати сіль, перець за смаком.
4. Відварюємо дрібну картоплю «в мундирі».
5. Для соусу випарити біле сухе вино з травами. Додати цукор і вершки, уварити до потрібної консистенції.
5. Подавати рибу з картоплею і пюре з селери
No comments:
Post a Comment