Friday, April 3, 2015

Худнемо з доктором Ковалькова: урок 2

Своїм пацієнтам я звичайно рекомендую перед самим початком методики дозволити собі «відірватися» на всьому забороненому, саме смачне і спокусливій. І не хвилюйтеся! Це всього один день!

За цей час у вазі ви практично не додасте, зате ваш організм прийде в себе після «шокової терапії» і буде готовий адекватно сприймати програму збалансованого харчування і до подальшого тривалого шляху зміни обміну речовин. Адже ви вже знаєте, що шлях цей неблизький. Напевно, варто «присісти на доріжку». Тільки не засиджуйтеся довго, а то можете «пустити коріння» .

Вся методика складається, по суті, з двох тісно пов'язаних між собою програм:

1. Спалювання жирів, що відбувається при щоденній аеробного навантаження - ходьбі (ходити не будете, жир згоряти не буде). Інших варіантів немає в принципі !

2. Нормалізація обміну речовин - не прискорення, зауважте, і не поліпшення, а приведення до того базового рівня, який був у вас в молодості. Адже ми всі, кожна наша клітинка, кожен волосок складаємося з того, що ми їмо. І якщо ми хочемо виправити стан речей, то і харчування наше повинно бути правильним. Тоді організм сам почне виправляти «перекошений» обмін речовин, і зовнішні прояви цих змін ви відчуєте вельми скоро.
Нарешті - то! Перший етап

Головне правило - на першому етапі категорично не можна затримуватися більше трьох тижнів, як за медичними показаннями, так і на підставі здорового глузду. Все добре в міру!

Ви також повинні віддавати собі звіт в тому, що пропонований режим харчування є усередненою схемою, представленої скоріше для прикладу, ніж для механічного копіювання та безумовного застосування.
МОЖНА - НЕ МОЖНА

Загальні типові правила життєвого укладу на два тижні першого етапу :

1. Воду (без газу) можна пити завжди, в будь-який час!
Головне - не стільки кількість, скільки рівномірність її вживання. Кількість води визначається вашими потребами, але на першому етапі воно не повинно бути менше 1,5 л на добу.

Практична рекомендація - з метою привчити себе до рівномірного вживання води протягом усього дня, на робочий стіл слід поставити пляшку з водою, наклеївши на неї яскраву етикетку - нагадування про своєчасне прийомі води. Незвичайний, яскравий предмет завжди притягує погляд. Правило таке: як тільки ви подивилися на пляшку, повинні надпити з неї будь-яку кількість води. Це може бути один ковток або півпляшки. Вирішувати вам. Правило діє до 18:00. Після шести можете пити воду виключно за бажанням.

2. Бажано тримати під робочим столом здутий футбольний м'яч, який періодично під час роботи перекладати ногами з боку в бік (час виконання цієї вправи визначається самостійно).
Це дозволить уникнути застою крові і лімфи в ногах і органах малого таза.

3. Важливо !!! Щотижня (у вихідні) організовувати «дні відпочинку» - частіше вибиратися на екскурсії (музеї, парки, інші міста), їздити на прогулянки за місто, більше пересуватися пішки. Як можна частіше виходити з дому під будь-яким приводом! Всі ці заходи слід проводити виключно в першій половині дня.

4. Спробуйте по можливості скоротити до мінімуму спілкування з тими зі своїх знайомих і родичів, які «завантажують» вас своїми проблемами. Намагаючись допомогти і знайти вихід з положення, ви мимоволі проеціруете їх проблему на себе, і у вас виділяються гормони кортикостероїди. Гормони стресу гальмують розпад жирової тканини. До того ж згадайте, чи часто вони прислухаються до ваших порад ?!

5. По можливості, на час повністю відмовтеся від перегляду телевізора, особливо якщо він працює у вас постійно у фоновому режимі. Згадайте, нарешті, про улюблені книги, сумно порошаться в шафі.
Загальні правила харчування:

В аш улюблений чай, кава, сіль, часник, спеції, соєвий соус, оцет - за бажанням у звичайних, звичних кількостях. Бажано щодня вживати в якості заправки до салату одну чайну ложку бальзамічного або винного оцту і спецію куркума (за смаком).

Заборонені продукти:

• цукор і все, що містить цукор;
• соки, навіть натуральні і свіжовичавлені, мед, фруктоза в порошку;
• хліб і будь-які вироби з борошна, аж до панірувальних сухарів;
• картопля і білий шліфований рис;

Регулярно протягом усього дня необхідно вживати будь-які висівки без цукру. Вони повинні бути завжди з собою (на роботі, вдома, в дорозі).

Починайте з 3-4 столових ложок в день, поступово збільшуючи їх кількість так, щоб до кінця тижня воно становило 100 г на добу. Висівки треба обов'язково запивати водою, чаєм, кавою або іншим напоєм. Якщо у вас раптово з'явилися неприємні ознаки бродіння і газоутворення - на пару днів виключіть висівки зі свого раціону, а потім поступово поверніться до тієї кількості, яке переносилося вашим організмом без наслідків.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини xn--80aaaah2bldcza7amo.xn--p1ai xn--28-jlch0bvgl.xn--p1ai xn--80a5adah.xn--p1ai xn--80ahdfkvhhdjlu5a.xn--p1ai xn--80aaehcdett5alvfjj.xn--p1ai xn--80ad4bgh.xn--p1ai xn--80adigqsgsh.xn--p1ai xn--80aawhqbfqik.xn--p1ai xn--b1aaddbce5cpgaxer3e.xn--p1ai xn--80auaijj.xn--p1ai