Цього літа ми вирішили встати на шлях істинний і харчуватися правильно. Але як відмовитися від морозива? Дуже просто! Ні краплі жиру, низький вміст цукру і чудовий смак натуральних ягід і фруктів - ми готуємо сорбети!
Лимонний сорбет
Ультраосвежающій сорбет з незабутнім поєднанням смаків: кисло-солодкий лимонадний бум, легка гірчинка і натуральна свіжість фруктового льоду. Хіт сезону!
РЕЦЕПТ ЛИМОННОГО сорбет
Треба:
1 1/4 ст. води
1 / 2-3 / 4 ст. цукру
2 великих лимона
лимонний лікер - за бажанням
Як готувати:
1. Акуратно зрізати ножем цедру з однієї третини лимона. З лимонів вичавити сік.
2. У товстостінній каструлі нагріти воду, цукор і лимонну цедру. Цукор повинен повністю растворіться.Остудіть до кімнатної температури. Цедру видалити.
3. Додати лимонний сік, перелити в ємність для зберігання і прибрати в морозилку.
4. Перемішувати кожні 2-3 години до повного заморожування. Збити блендером до однорідності.
Якщо ви хочете більш м'який та ніжний сорбет, негайно подавайте. В іншому випадку поставте в морозилку ще на 1-2 години.
5. Перед подачею дати постояти при кімнатній температурі 5-10 хвилин.
Лимонний сорбет
Ультраосвежающій сорбет з незабутнім поєднанням смаків: кисло-солодкий лимонадний бум, легка гірчинка і натуральна свіжість фруктового льоду. Хіт сезону!
РЕЦЕПТ ЛИМОННОГО сорбет
Треба:
1 1/4 ст. води
1 / 2-3 / 4 ст. цукру
2 великих лимона
лимонний лікер - за бажанням
Як готувати:
1. Акуратно зрізати ножем цедру з однієї третини лимона. З лимонів вичавити сік.
2. У товстостінній каструлі нагріти воду, цукор і лимонну цедру. Цукор повинен повністю растворіться.Остудіть до кімнатної температури. Цедру видалити.
3. Додати лимонний сік, перелити в ємність для зберігання і прибрати в морозилку.
4. Перемішувати кожні 2-3 години до повного заморожування. Збити блендером до однорідності.
Якщо ви хочете більш м'який та ніжний сорбет, негайно подавайте. В іншому випадку поставте в морозилку ще на 1-2 години.
5. Перед подачею дати постояти при кімнатній температурі 5-10 хвилин.
No comments:
Post a Comment