Monday, April 13, 2015

Наскільки ефективна сибірська клітковина

Сибірська клітковина - продукт на основі рослинних волокон, що вживається з метою схуднення та оздоровлення організму. До його складу входять злакові культури, ягоди, фрукти, горіхи. Справжня сибірська клітковина не містить барвників, ароматизаторів, консервантів.

Сибірська клітковина надає позитивний вплив на організм при правильному вживанні. Оздоровлення відбувається за кількома пунктами:
- Зниження і нормалізація ваги;
- Зниження рівня цукру в крові;
- Стабілізація роботи кишечника;
- Зниження рівня холестерину;
- Підвищення імунітету;
- Насичення організму вітамінами;
- Поліпшення стану шкіри, нігтів, волосся.

Сибірська клітковина проводиться в декількох варіантах: з ягодами, із фруктами, з горіхами, комплекс інгредієнтів. Незалежно від того, що входить до складу, продукт є безпечним і ефективним з метою прискорення обміну речовин в організмі. За рахунок цього відбувається і зниження ваги, якщо додатково дотримується правильно складений план харчування.

Щоб продукт приносив дійсно користь організму, необхідно його вживати в потрібних пропорціях. Перш за все, прийом сибірської клітковини починається з однієї столової ложки в день. Це необхідно для того, щоб організм поступово звикав до навантажень. Клітковина сама по собі є грубою їжею, яка довго перетравлюється і засвоюється. За рахунок цього відбувається більш тривале насичення, а відчуття голоду пропадає на довгий час. Крім того сибірську клітковину можна вживати замість прийомів їжі. Продукт створений, як біологічно активна добавка, яка допомагає істотно скоротити кількість споживаної їжі.

До властивостей клітковини відноситься швидке розбухання в шлунку, що і дає ефект тривалого насичення. Якщо приймати її до їжі, то порції істотно зменшуються. Тобто організм не вимагає більшої кількості їжі, оскільки шлунок вже наповнений. Як спосіб схуднення сибірська клітковина добре себе зарекомендувала. Щоденна добова норма (4 столових ложки в день) спалює до 120 ккал. Такого ж результату досягають ті, хто займається на біговій доріжці по 20 хвилин.

Незважаючи на всю корисність і ефективність, прийом сибірської клітковини обмежений. Її необхідно вживати курсами: місяць через місяць. Дієтологи не рекомендують приймати добавку довше, ніж 2 місяці.

Як спосіб схуднути і утримати вагу сибірська клітковина має низку переваг в порівнянні з дієтами, заснованими на голодуванні. По-перше, організм завжди залишається ситим. Від шлунка в мозок не надходить сигналів про голод або недоліку їжі, а, значить, немає бажання чимось перекусити. По-друге, менші за обсягом порції не дають організму отримати надлишок жирів, білків і вуглеводів. Всі елементи правильно розподіляються і витрачаються, не відкладаючи в небажаних місцях. По-третє, поєднання сибірської клітковини і помірних фізичних навантажень дозволяє отримати не тільки втрату ваги, але і красиву, підтягнуту фігуру.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини xn--80aaaah2bldcza7amo.xn--p1ai xn--28-jlch0bvgl.xn--p1ai xn--80a5adah.xn--p1ai xn--80ahdfkvhhdjlu5a.xn--p1ai xn--80aaehcdett5alvfjj.xn--p1ai xn--80ad4bgh.xn--p1ai xn--80adigqsgsh.xn--p1ai xn--80aawhqbfqik.xn--p1ai xn--b1aaddbce5cpgaxer3e.xn--p1ai xn--80auaijj.xn--p1ai