Saturday, April 11, 2015

Дробове харчування для схуднення

Людям, які хочуть схуднути, але не можуть витрачати багато часу на заняття спортом і не хочуть виснажувати себе дієтами, варто звернути увагу на принцип дрібного харчування. Його використання дає стабільний результат, який легко зберегти.

Принцип дрібного харчування дуже простий: потрібно стежити за тим, щоб між прийомами їжі проходило не більше 4 годин і вибирати маленькі порції. При цьому слід вечеряти не пізніше, ніж за 4 години до сну. Якщо вночі прокидається сильний голод, можна з'їсти яблуко або грушу, або випити склянку кефіру. Це заспокоїть збунтувався шлунок і допоможе спокійно заснути.

Дробове харчування дуже ефективно. Справа в тому, що чим рідше людина їсть, тим сильніше стає його голод і тим більше виявляється порція. Зголоднілі люди нерідко з'їдають набагато більше, ніж потрібно, і це погано позначається на фігурі. Слід врахувати ще одну особливість організму: чим рідше людина харчується, тим більше енергії його тіло намагається накопичити «про запас». В результаті з'являються жирові відкладення, які організм зможе використовувати у разі настання «голодних часів».

Отже, як зробити дробове харчування ще більш ефективним і як схуднути з його допомогою в найкоротші терміни? В першу чергу слід відмовитися від великих тарілок і купити посуд поменше. Це може здатися несуттєвим або навіть смішним, однак психологи стверджують, що у багатьох людей з дитинства залишається звичка з'їдати все, що покладено в тарілку. Якщо ви будете їсти з маленької посуду, порції зменшаться, як і кількість споживаних калорій, але зате відчуття психологічного комфорту збережеться, а це дуже важливо для правильного схуднення.

Далі слід сформувати раціон, постаравшись виключити з нього важку для шлунка і висококалорійну їжу. Якщо ви не можете часто їсти протягом робочого дня через брак часу, беріть з собою на роботу найпростіші продукти, які позбавлять вас від голоду. Трохи часу потрібно, щоб пообідати питним йогуртом, яблуком, грушею та ін. Влаштовуйте «перекушування» регулярно, і проблем не виникне.

Бажано додати в добове меню продукти, які допомагають привести організм в порядок, сприятливо впливають на роботу шлунково-кишкового тракту, нормалізують обмін речовин. Відмінним вибором стануть овочі, продукти, багаті клітковиною, мюслі, цільнозерновий хліб, кисломолочні продукти. Не забувайте про користь жирів: рекомендується раз на день з'їдати порцію овочевого салату з оливковою олією. При дробовому харчуванні такі продукти прекрасно засвоюються і приносять максимальну користь організму.

Нарешті, ще один важливий момент, який необхідно використовувати для досягнення найкращих результатів - це формування правильного «графіка харчування». У першій половині дня слід їсти продукти, що містять максимальну кількість вуглеводів з усього добового меню. Ближче до вечора, навпаки, слід переходити до продуктам, багатим білком і клітковиною. Це допоможе значно прискорити процес схуднення.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини xn--80aaaah2bldcza7amo.xn--p1ai xn--28-jlch0bvgl.xn--p1ai xn--80a5adah.xn--p1ai xn--80ahdfkvhhdjlu5a.xn--p1ai xn--80aaehcdett5alvfjj.xn--p1ai xn--80ad4bgh.xn--p1ai xn--80adigqsgsh.xn--p1ai xn--80aawhqbfqik.xn--p1ai xn--b1aaddbce5cpgaxer3e.xn--p1ai xn--80auaijj.xn--p1ai