Tuesday, April 7, 2015

Як приготувати омлет в пароварці - рецепт

Омлет - страва французької кухні, яке готують з злегка збитих яєць, обсмажених на сковороді. У справжній французький омлет не прийнято додавати молоко і борошно. Але існує безліч різновидів цієї страви. Відрізняються вони не тільки змістом певних інгредієнтів, але і застосуванням різних видів теплової обробки.

Омлет можна приготувати не тільки на сковороді, а й в пароварці. На відміну від обсмажування, приготування на пару активно вітається прихильниками здорового харчування. Парові страви можна включати в раціон не тільки дорослих, а й дітей.

Для приготування омлету на пару потрібно 3-4 курячих яйця, 0,5 літра молока, сіль. Яйця необхідно розбити в глибоку миску, додати сіль і збити. Далі потрібно обережно влити в посуд молоко і перемішати суміш виделкою.

Чашу пароварки необхідно змастити вершковим маслом і вилити в неї збиті яйця з молоком. Далі потрібно закрити чашу кришкою і готувати омлет протягом 20 хвилин. По закінченні приготування потрібно акуратно зняти кришку, щоб утворюються на її поверхні краплі не потрапили в готову страву.

Людям, які дотримуються дієтичного харчування, можна порадити приготувати омлет з білків. У даному випадку буде потрібно набагато менше молока, ніж у попередньому рецепті. Молоко також можна помітити водою. Для приготування 4 яєць потрібно всього 200 грам рідини.

Курячі яйця потрібно розбити, відокремити білки від жовтків. Жовтки можна використовувати для приготування інших страв, а до яєчного білка слід додати сіль за смаком, збити виделкою або за допомогою міксера, а потім підмішати до них молоко або воду.
Отриману суміш потрібно вилити в чашу пароварки і готувати білковий омлет протягом 15 хвилин.

Для приготування омлету з овочами потрібно 4 яйця, 0,5 літра молока, половина моркви середнього розміру, половина цибулини, 1 солодкий перець, 100 грам зеленого горошку, 50 г сиру, шматочок вершкового масла, зелень, сіль за смаком.

Яйця потрібно збити з сіллю і додати в суміш молоко. Моркву і цибулю слід очистити. Морква потрібно натерти на крупній тертці, а цибулю дрібно посікти. У солодкого перцю необхідно вирізати серцевину і порізати його невеликими кубиками.

Чашу пароварки потрібно змастити вершковим маслом, викласти на її дно шарами натерту моркву, подрібнену цибулю, перець, потім викласти свіжий або заморожений зелений горошок і залити яєчно-молочною сумішшю.

Сир потрібно натерти на тертці і посипати ним омлет. Зверху можна викласти рубану зелень.

Готувати омлет в пароварці необхідно протягом 20 хвилин. Після цього його потрібно викласти на порційні тарілки і подати до столу. При подачі блюдо можна полити свіжою сметаною.

Для приготування омлету з овочами можна використовувати не тільки свіжі продукти, а й заморожені овочеві суміші, до складу яких входять брокколі, цвітна капуста, кабачки. Перед початком приготування розморожувати їх не потрібно. Щоб приготувати більш ситне блюдо, можна додавати в нього не тільки овочі, але і шинку, порізану кубиками. Для того, щоб омлет вийшов більш щільним, можна додати в яєчно-молочну суміш половину чайної ложки борошна.

Деякі гурмани віддають перевагу готувати омлет в пароварці на основі перепелиних яєць. Цей продукт не викликає алергії навіть у тих людей, кому протипоказано вживання курячих яєць. Для приготування такої страви на 16 перепелиних яєць потрібно близько 1 склянки молока. Також в омлет можна додати помідори, порізані кубиками, і сіль за смаком. Час приготування цієї страви в пароварці також становить 20 хвилин.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини xn--80aaaah2bldcza7amo.xn--p1ai xn--28-jlch0bvgl.xn--p1ai xn--80a5adah.xn--p1ai xn--80ahdfkvhhdjlu5a.xn--p1ai xn--80aaehcdett5alvfjj.xn--p1ai xn--80ad4bgh.xn--p1ai xn--80adigqsgsh.xn--p1ai xn--80aawhqbfqik.xn--p1ai xn--b1aaddbce5cpgaxer3e.xn--p1ai xn--80auaijj.xn--p1ai