Friday, April 3, 2015

Починаємо худнути з доктором Ковалькова

Я впевнений, що багато з вас вже не раз і не два намагалися вирішити проблему надмірної ваги за допомогою різних способів самокатування. Як кажуть, «на власній шкурі» зазнали дії всіляких дієт і навіть голодовок.

І я навіть допускаю, що хтось із вас домагався значних успіхів. Але потім вага чомусь незмінно повертався.

Причина в тому, що жодна дієта не вчить нас харчової поведінки . Вона використовується короткочасно і не прищеплює навички раціонального повсякденного харчування. Будь-яка людина з величезної безлічі дієт може вибрати ту, яка йому подобається, і спробувати тимчасово її дотримуватися. Але саме тимчасово! Тому що мало кому вдавалося самостійно позбавитися від вироблених роками стереотипів харчування.

Звичка до знайомих і улюбленим з дитинства страв і продуктів вироблялася протягом десятків років, а представникам деяких народів вона властива протягом поколінь, мало не на генетичному рівні.

І тут «раптом» з'являється такий «розумний» (іноді дуже розумний і настирливий) фахівець (на кшталт мене), який заявляє: «Досі ви харчувалися неправильно, а треба їсти по 6 разів на день, і зовсім не те, до чого ви звикли, пережовуючи кожен шматок по п'ятдесят разів! »Спробував би він сам пережовувати так кожен шматок! Хотів би я подивитися, що стане з його зубами через наскільки років. Зрозуміло, що жоден організм не прийме таку диктаторську установку.

А наш організм ніжний і крихкий. Його не можна «ламати», з ним потрібно вміти домовлятися! Сотні або навіть тисячі людей починають харчуватися, начебто, «як треба», а потім багато з них переконуються, що ефект виходить зворотний. Кілограми швидко повертаються, та ще й приводять із собою нові хвороби .

«Хотіли як краще, а вийшло - як завжди!» І це цілком логічно. Адже ніхто не потерпить насильства над собою! Ваш мозок, ваша підсвідомість постійно прагнуть до звичної для вас їжу.
І організм, як дбайливий господар, «ошелешений» змінами, «наляканий» обмеженнями, напевно постарається потім набрати 5-6 зайвих кілограмів «про запас». І чим «суворіше» буде ваша дієта, тим більше кілограмів повернуться до вас після її припинення.

Деякі ходять з цього замкнутого кола десятки років , причому з кожним роком їх стан і зовнішній вигляд тільки погіршуються. Про порушення психіки я навіть не говорю. Від хронічного знущання організм як би трохи сходить з розуму і взагалі відмовляється реагувати на подібні дієтичні бузувірства.

Будь-яка заборона (а дієта - це, насамперед, заборона), будь-які обмеження несвідомо включають нашу психофізіологічну захист. Вона може проявлятися як дратівливістю і навіть агресією, так і, навпаки, невпевненістю в собі і депресією.

На цю тему, до речі, є відмінний анекдот:

Лікар каже пацієнтці:

- Ви повинні негайно схуднути, сісти на строгу дієту. Тобто харчуватися тільки пісним м'ясом, відмовитися від солодкого, хлібобулочних виробів, ніякого алкоголю, сигарет, кави, скоротити до мінімуму сексуальні контакти ... Так, і найголовніше - більше радійте життю, дорога моя!

Починаючи цикл статей, я хочу поділитися з вами своїми знаннями та досвідом - досвідом практикуючого лікаря, який багато років працює в області корекції надмірної ваги.

Читаючи і роблячи відповідні висновки, ви швидко навчитеся застосовувати отримані знання на практиці, зрозумієте, що потрібно саме вам для правильного схуднення, побачите, як працює моя методика, і зможете оцінити результат.

Отже, для початку навчимося пити воду, адже недостатнє споживання води сприяє збільшенню ваги! Своїм пацієнтам я звичайно рекомендую поставити на робочий стіл (в машину, біля комп'ютера і т.д.) пляшку з водою, попередньо обмотавши її яскравим скотчем. Це повинен бути незвичайний предмет на вашому столі, який весь час буде притягувати погляд своїм яскравим виглядом. Правило просте: поглянули на пляшку - відпили води. Скільки пити, - вирішуйте самі, прислухаючись до своїх потреб. Це може бути стакан або всього лише ковток води. Головне - не скільки води ви зможете випити за добу. Головне - рівномірність її надходження в організм згідно вашим індивідуальним потребам.
Також своїм пацієнтам я звичайно рекомендую додавати в чисту негазовану воду трохи соку лайма - це злегка змінить смак напою. До того ж сік лайма сприяє виробленню серотоніну, покращуючи настрій. Дослідження, проведені в Голландії, показали, що злегка ароматизовані напої (без цукру!) Допомагають збільшити кількість випивається рідини на 45-50%.

На наступному тижні ми з вами почнемо худнути без насильства над власним організмом! А якщо ви не можете дочекатися наступного тижня, то задавайте мені питання у розділі «Онлайн-консультація» вже зараз.

ProductImage-image-22768-0.jpg

Унікальну методику Олексія Володимировича Ковалькова ви можете знайти в його книзі «Перемога над вагою».

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини xn--80aaaah2bldcza7amo.xn--p1ai xn--28-jlch0bvgl.xn--p1ai xn--80a5adah.xn--p1ai xn--80ahdfkvhhdjlu5a.xn--p1ai xn--80aaehcdett5alvfjj.xn--p1ai xn--80ad4bgh.xn--p1ai xn--80adigqsgsh.xn--p1ai xn--80aawhqbfqik.xn--p1ai xn--b1aaddbce5cpgaxer3e.xn--p1ai xn--80auaijj.xn--p1ai