Monday, April 13, 2015

Лікування кашлю бананом

Банан - це не тільки смачний екзотичний фрукт, але і ефективні ліки від деяких захворювань. З його допомогою можна за досить короткий термін вилікувати сухий і мокрий кашель.

До складу банана входить величезна кількість цінних цукрів, вітамінів, мікроелементів. Цей екзотичний фрукт багатий калієм, магнієм, вітамінами групи В.

Вживання бананів нормалізує діяльність серцево-судинної системи, сприяє очищенню організму, виведенню шлаків, токсинів. Крім того, банан є відмінним ліками від кашлю.

Для приготування чарівного еліксиру потрібно очистити від шкірки 2 стиглих банана середніх розмірів, викласти їх в миску і розім'яти виделкою або подрібнити блендером. До бананам слід додати чайну ложку меду, добре перемішати продукти, а потім залити їх склянкою крутого окропу і настоювати протягом 20 хвилин.

Тим, у кого є алергія на продукти бджільництва, можна порадити замінити мед в даному рецепті на 2-3 штуки подрібненого інжиру. Готовий банановий еліксир потрібно приймати по 2 столові ложки 3-4 рази на день до їди.

Для позбавлення від кашлю можна приготувати на основі банана дуже коктейль. Для цього потрібно очистити 1 фрукт від шкірки, подрібнити його за допомогою блендера або розім'яти виделкою. Далі потрібно додати до банановому пюре 1 чайну ложку какао-порошку і залити суміш гарячим молоком.

Пити такий напій потрібно пити кілька разів на день. Вживати його слід гарячим. При цьому кожен раз рекомендується готувати свіжу порцію лікувального коктейлю так як в процесі його зберігання корисні властивості напою втрачаються.

Безпосередньо перед вживанням можна додати в коктейль чайну ложку меду і розмішати напій. Деякі фахівці радять додавати мед в злегка остигле молоко. Відомо, що при нагріванні вище 40 градусів продукти бджільництва втрачають частину своїх корисних властивостей.

Для приготування напою від кашлю з додаванням цитрусових потрібно очистити від шкірки стиглий банан, викласти його в миску. Банан слід розім'яти виделкою і додати до подрібненої м'якоті 100 мілілітрів апельсинового соку. Далі потрібно вилити в миску 200 мілілітрів окропу, додати цукор за смаком, збити масу за допомогою блендера і вилити готовий коктейль в велику склянку. Смак бананового еліксиру вигідно підкреслить мелена кориця. Цілком достатньо додати в коктейль щіпку ароматною спеції. Вживати такий напій потрібно гарячим. Краще всього пити його на ніч.

За допомогою банана найкраще лікується сухий кашель. У будь-якому випадку, при виникненні симптомів простудного захворювання потрібно звернутися до лікаря. У деяких випадках самолікування виявляється абсолютно неефективним. Лікування банановими еліксирами дає найкращий ефект у поєднанні з іншими методами терапії.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини xn--80aaaah2bldcza7amo.xn--p1ai xn--28-jlch0bvgl.xn--p1ai xn--80a5adah.xn--p1ai xn--80ahdfkvhhdjlu5a.xn--p1ai xn--80aaehcdett5alvfjj.xn--p1ai xn--80ad4bgh.xn--p1ai xn--80adigqsgsh.xn--p1ai xn--80aawhqbfqik.xn--p1ai xn--b1aaddbce5cpgaxer3e.xn--p1ai xn--80auaijj.xn--p1ai