Морозиво вважається одним з найбільш смачних ласощів в усьому світі, а також хорошим засобом у боротьбі з літньою спекою. На думку дієтологів та інших фахівців, морозиво - це не лише улюблене солодкі ласощі, але і корисний для організму продукт.
Дослідження, проведені в інституті харчування, показали, що регулярне вживання морозива сприяє зміцненню скелета людини, регулює артеріальний тиск, знижує менструальні болі в області живота, запобігає утворенню каменів у нирках і сприяє зміцненню імунної системи людини. Оскільки морозиво виготовляється з молока, в ньому містяться практично всі корисні речовини, наявні у вихідному продукті.
Зокрема, морозиво містить вітаміни групи В, які допомагають організму подолати поганий настрій, нормалізують сон і поліпшують стан волосся і шкіри; вітамін А, необхідний для підтримки гостроти зору; вітамін D, що допомагає організму в засвоєнні кальцію; вітамін Е, блокуючий появу ранніх зморшок. Крім того, один з'їдений стаканчик морозива забезпечить організм необхідними мікроелементами - магнієм, кальцієм, залізом і фосфором.
Дієтологи наголошують, що морозиво є продуктом з високою енергетичною цінністю і легко засвоюється організмом з-за високого вмісту в ньому молочного жиру, білків, вуглеводів, вітамінів і мінеральних речовин. Продукт корисний хворим, які перенесли важкі оперативні втручання в черевну порожнину, а також рекомендується в боротьбі з туберкульозом, виснаженням і недокрів'ям. Багатий склад продукту сприяє виробленню в організмі людини серотоніну - гормону щастя.
Вживання морозива сприяє поліпшенню пам'яті і настрою, а також допомагає подолати стрес і депресію. Результати дослідження, проведеного в Школі охорони здоров'я в Гарварді, показали, що морозиво є прекрасним стимулятором вагітності: жінки, які регулярно вживають ці ласощі, мають на 25% більше шансів завагітніти в порівнянні з іншими. Вчені та медики вважають, що це пов'язано з величезним наявністю в ласощах жирів, необхідних для процесу овуляції.
Медики радять регулярно вживати морозиво дітям, які перенесли хірургічне видалення мигдалин в носоглотці або ротової порожнини, а також при стоматиті та інших запальних процесах в області рота. Морозиво може застосовуватися і як гартуючу засіб для дітей, регулярно хворіють на ангіну або тонзилітом. Крім того, продукт може бути використаний і як швидке кровоспинний засіб під час кровотечі носом.
Дослідження, проведені в інституті харчування, показали, що регулярне вживання морозива сприяє зміцненню скелета людини, регулює артеріальний тиск, знижує менструальні болі в області живота, запобігає утворенню каменів у нирках і сприяє зміцненню імунної системи людини. Оскільки морозиво виготовляється з молока, в ньому містяться практично всі корисні речовини, наявні у вихідному продукті.
Зокрема, морозиво містить вітаміни групи В, які допомагають організму подолати поганий настрій, нормалізують сон і поліпшують стан волосся і шкіри; вітамін А, необхідний для підтримки гостроти зору; вітамін D, що допомагає організму в засвоєнні кальцію; вітамін Е, блокуючий появу ранніх зморшок. Крім того, один з'їдений стаканчик морозива забезпечить організм необхідними мікроелементами - магнієм, кальцієм, залізом і фосфором.
Дієтологи наголошують, що морозиво є продуктом з високою енергетичною цінністю і легко засвоюється організмом з-за високого вмісту в ньому молочного жиру, білків, вуглеводів, вітамінів і мінеральних речовин. Продукт корисний хворим, які перенесли важкі оперативні втручання в черевну порожнину, а також рекомендується в боротьбі з туберкульозом, виснаженням і недокрів'ям. Багатий склад продукту сприяє виробленню в організмі людини серотоніну - гормону щастя.
Вживання морозива сприяє поліпшенню пам'яті і настрою, а також допомагає подолати стрес і депресію. Результати дослідження, проведеного в Школі охорони здоров'я в Гарварді, показали, що морозиво є прекрасним стимулятором вагітності: жінки, які регулярно вживають ці ласощі, мають на 25% більше шансів завагітніти в порівнянні з іншими. Вчені та медики вважають, що це пов'язано з величезним наявністю в ласощах жирів, необхідних для процесу овуляції.
Медики радять регулярно вживати морозиво дітям, які перенесли хірургічне видалення мигдалин в носоглотці або ротової порожнини, а також при стоматиті та інших запальних процесах в області рота. Морозиво може застосовуватися і як гартуючу засіб для дітей, регулярно хворіють на ангіну або тонзилітом. Крім того, продукт може бути використаний і як швидке кровоспинний засіб під час кровотечі носом.
No comments:
Post a Comment