Sunday, April 5, 2015

Літній фреш: 2 легких салату на вечерю

Що може бути смачніше легкого свіжого салату? Тільки два легких свіжих салату. Шеф-кухар і ведучий програми «Літній фреш» Михайло Мурзін пропонує сьогодні ввечері приготувати класичний «Нісуаз» і оригінальний полуничний салат.
Салат «Ніcуаз»

Один з найпопулярніших французьких салатів. Смачний, вишуканий і дуже корисний.

Рецепт салату «нісуаз»

Треба:
15 г тунця в олії
2-3 анчоуса
60 г консервованих артишоків
20 мл оливкової олії
1 зубчик часнику
сіль, перець - за смаком
12 оливок
100 г помідорів чері
1 варене яйце
12 г салату «Романо»

Як готувати:

1. Тунець і анчоуси розім'яти, скласти в миску.

2. Артишоки порізати на 3 частини, додати до тунця і анчоусам. Влити оливкове масло, змішане з дрібно посічений часником. Посолити і поперчити. Перемішати.

3. Оливки й помідори черрі нарізати на половинки, яйце нашаткувати соломкою.

4. На блюдо сервіровки викласти масу з тунця, анчоусів і артишоків. Зверху покласти яйце. Скропити 1 ст.л. оливкової олії.

5. Салат «Романо» порвати руками і прикрасити ним «Ніcуаз». Додати нарізані оливки.

LF-G.png
Полуничний салат

Дивовижне поєднання полуниці, фети і базиліка - цей оригінальний салат нікого не залишить байдужим.

РЕЦЕПТ полуничний САЛАТУ

Треба:
100 г фети
50 г базиліка
15 мл оливкової олії
5 ягід полуниці
10 мл бальзамічного оцту
кілька листів салату «Романо»
10 г м'яти

Як готувати:

1.Фету нарізати маленькими кубиками.

2. Чверть фети обсмажити: притиснути кожен шматочок сиру до листику базиліка. Укласти заготовки листочком вниз на розпечену з оливковою олією сковороду. Обсмажувати протягом хвилини. Перевернути і обсмажувати з іншого боку не більше хвилини.

3. Нарізати полуницю. 3 ягоди скропити бальзаміком. Залишити маринуватися на 1-2 хвилини.

4. Салат нарвати руками і частину викласти на блюдо. Зверху покласти замариновану полуницю, обсмажений сир, частина «Романо». Додати свіжу фету, свіжу полуницю, прикрасити «Романо». Викласти кілька листочків базиліка. Скропити бальзамічним оцтом. Завершити декорування страви листочками м'яти.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини xn--80aaaah2bldcza7amo.xn--p1ai xn--28-jlch0bvgl.xn--p1ai xn--80a5adah.xn--p1ai xn--80ahdfkvhhdjlu5a.xn--p1ai xn--80aaehcdett5alvfjj.xn--p1ai xn--80ad4bgh.xn--p1ai xn--80adigqsgsh.xn--p1ai xn--80aawhqbfqik.xn--p1ai xn--b1aaddbce5cpgaxer3e.xn--p1ai xn--80auaijj.xn--p1ai