Літо - найкращий час навести порядок в організмі і провести його повну детоксикацію. Яскраві соковиті салати допоможуть вам позбавитися від шлаків, токсинів і скинути кілька зайвих кілограмів в рекордно короткі терміни!
Салат з брокколі з пікантним імбирним соусом
Зелений салат з найпростіших овочів і фруктів гармонійно доповнює незвичайний імбирний соус. Приємний смак, відчуття легкості і заряд бадьорості на весь день вам гарантовано! Салат ідеально підходить для сніданку.
Рецепт салату з брокколі з пікантним соусом
Треба:
(На 2 порції)
200 г замороженої брокколі
невелика гроно винограду
1 велике зелене яблуко
1 невелика червона цибулина
Соус:
2-3 см кореня свіжого імбиру
1 ч.л. оливкової олії
1 ч.л. яблучного оцту
1 ч.л. зернистої гірчиці
Маринад для лука:
2 ст.л. яблучного оцту
9 ст.л. холодної води
1 ч.л. меду
Як готувати:
1. Лук нашаткувати. Змішати яблучний оцет, холодну воду і мед, залити маринадом цибулю і залишити в холодильнику на 30-60 хвилин.
2. Брокколі відварити на пару не більше 5 хвилин.
3. Яблуко нарізати тонкими часточками.
Щоб яблуко в салаті не потемніло, збризніть його лимонним соком або розведеним у воді яблучним оцтом
4. Виноград нарізати на половинки або четвертинки.
5. Лук відкинути на друшляк і викласти в салатник.
6. Перемішати салат.
7. Для соусу корінь імбиру очистити і натерти на дрібній тертці. Додати гірчицю, оливкову олію, яблучний оцет і перемішати.
8. Салат викласти у порційну тарілку, додати ніжні суцвіття брокколі, викласти трохи заправки і подавати до столу.
Перемішати салат безпосередньо перед їжею.
Салат з брокколі з пікантним імбирним соусом
Зелений салат з найпростіших овочів і фруктів гармонійно доповнює незвичайний імбирний соус. Приємний смак, відчуття легкості і заряд бадьорості на весь день вам гарантовано! Салат ідеально підходить для сніданку.
Рецепт салату з брокколі з пікантним соусом
Треба:
(На 2 порції)
200 г замороженої брокколі
невелика гроно винограду
1 велике зелене яблуко
1 невелика червона цибулина
Соус:
2-3 см кореня свіжого імбиру
1 ч.л. оливкової олії
1 ч.л. яблучного оцту
1 ч.л. зернистої гірчиці
Маринад для лука:
2 ст.л. яблучного оцту
9 ст.л. холодної води
1 ч.л. меду
Як готувати:
1. Лук нашаткувати. Змішати яблучний оцет, холодну воду і мед, залити маринадом цибулю і залишити в холодильнику на 30-60 хвилин.
2. Брокколі відварити на пару не більше 5 хвилин.
3. Яблуко нарізати тонкими часточками.
Щоб яблуко в салаті не потемніло, збризніть його лимонним соком або розведеним у воді яблучним оцтом
4. Виноград нарізати на половинки або четвертинки.
5. Лук відкинути на друшляк і викласти в салатник.
6. Перемішати салат.
7. Для соусу корінь імбиру очистити і натерти на дрібній тертці. Додати гірчицю, оливкову олію, яблучний оцет і перемішати.
8. Салат викласти у порційну тарілку, додати ніжні суцвіття брокколі, викласти трохи заправки і подавати до столу.
Перемішати салат безпосередньо перед їжею.
No comments:
Post a Comment