Овочеві соки ідеальні для дієтичного харчування. Вони низькокалорійні і здатні за короткий термін збагатити організм величезною кількістю вітамінів і мінералів. Соки з овочів є прекрасною підмогою в збереженні здоров'я, краси та довголіття.
Помічено, що у людей, які регулярно вживають овочеві соки, немає проблем зі шкірою, волоссям, нігтями, вони не страждають від авітамінозу і хронічної втоми. Ці напої володіють наймогутнішим відновлює дію і чудово очищають організм.
Морквяний сік крім каротину, необхідного для гарного зору, шкіри і волосся, містить ще й вітаміни групи В, С, Е, залізо, калій, селен, магній і фосфор. Він підвищує імунітет, а також рекомендований для людей, що займаються спортом, завдяки тому, що позитивно впливає на синтез білка в м'язових тканях.Не слід забувати про те, що надмірне вживання соку моркви може спровокувати гіперавітаміноз і захворювання печінки. Достатньо трьох склянок на тиждень.
Буряковий сік дуже корисний для кровоносної системи. Він стимулює вироблення червоних кров'яних тілець і підвищує рівень гемоглобіну. Крім того, буряк очищає печінку, жовчні шляхи та нирки, допомагає при гіпертонії і атеросклерозі. Сік буряка багатий вітамінами групи В, залізом, магнієм, цинком і ефірними маслами. Вживання щодня 50 мл цього напою в день дозволить зберегти здоров'я.
Для підтримки тонусу і очищення організму дуже корисний сік селери. Він ефективний у боротьбі із зайвими кілограмами. Сік селери багатий вітамінами групи В, С і величезною кількістю мінералів. Приготувати сік можна з стебел і коренів рослини. Завдяки приємному освіжаючому смаку, він добре поєднується з будь-якими іншими овочевими та фруктовими соками.
Томатний сік вважається кращим профілактичним засобом онкологічних захворювань. Великий вміст лікопену робить його незамінним продуктом в будь оздоровчої дієті. Більш того, лікопен позитивно позначається на серцево-судинній системі. Томатний сік благотворно впливає на травлення і шлунково-кишковий тракт.
Огірковий сік чудово тонізує організм, благотворно впливає на стан шкіри, волосся, робить судини міцними і еластичними, допомагає запобігти карієс і хвороби зубів. Великий вміст мінеральних солей робить його відмінним доповненням до будь фруктово-ягідних соків, що додає напоям свіжість і приємний аромат.
Капустяний сік не відрізняється приємним смаком, проте в якості доповнення до інших фрешам він принесе величезну користь. Він чудово очищає організм від шлаків і токсинів, лікує гастрит і виразку шлунка, а також хвороби печінки і селезінки. Цей овоч містить величезну кількість корисних вітамінів і мінералів, що робить його незамінним для здорового харчування. Лікує запори і різні інфекції, виводить з організму шкідливий холестерин.
Гарбуз, як і морква, багата каротином і вітаміном РР, а також різними мінералами і вітамінами. Кальцій, залізо, калій, фосфор, мідь, фтор, цинк, вітаміни групи В, С - дозволяють гарбузовому соку надавати позитивний вплив на діяльність кишечника з проносним ефектом, також він володіє хорошим сечогінним ефектом. Тому цей сік найкраще вживати з невеликою кількістю м'якоті. Він показаний при захворюваннях серця, гіпертонії і ожирінні. Крім того, він підвищує рівень гемоглобіну в крові і оновлює червоні кров'яні тільця. Він добре поєднується з багатьма іншими соками. Не рекомендується вживати в день більше 50 мл напою.
Картопляний сік дуже корисний ля організму. Його неприємний смак можна ліквідувати, змішавши його з соком моркви або селери. Він позбавляє від набряків, лікує недуги шлунково-кишкового тракту, очищає організм і зміцнює нервову систему. Однак він протипоказаний при цукровому діабеті і зниженій кислотності шлунка.
Помічено, що у людей, які регулярно вживають овочеві соки, немає проблем зі шкірою, волоссям, нігтями, вони не страждають від авітамінозу і хронічної втоми. Ці напої володіють наймогутнішим відновлює дію і чудово очищають організм.
Морквяний сік крім каротину, необхідного для гарного зору, шкіри і волосся, містить ще й вітаміни групи В, С, Е, залізо, калій, селен, магній і фосфор. Він підвищує імунітет, а також рекомендований для людей, що займаються спортом, завдяки тому, що позитивно впливає на синтез білка в м'язових тканях.Не слід забувати про те, що надмірне вживання соку моркви може спровокувати гіперавітаміноз і захворювання печінки. Достатньо трьох склянок на тиждень.
Буряковий сік дуже корисний для кровоносної системи. Він стимулює вироблення червоних кров'яних тілець і підвищує рівень гемоглобіну. Крім того, буряк очищає печінку, жовчні шляхи та нирки, допомагає при гіпертонії і атеросклерозі. Сік буряка багатий вітамінами групи В, залізом, магнієм, цинком і ефірними маслами. Вживання щодня 50 мл цього напою в день дозволить зберегти здоров'я.
Для підтримки тонусу і очищення організму дуже корисний сік селери. Він ефективний у боротьбі із зайвими кілограмами. Сік селери багатий вітамінами групи В, С і величезною кількістю мінералів. Приготувати сік можна з стебел і коренів рослини. Завдяки приємному освіжаючому смаку, він добре поєднується з будь-якими іншими овочевими та фруктовими соками.
Томатний сік вважається кращим профілактичним засобом онкологічних захворювань. Великий вміст лікопену робить його незамінним продуктом в будь оздоровчої дієті. Більш того, лікопен позитивно позначається на серцево-судинній системі. Томатний сік благотворно впливає на травлення і шлунково-кишковий тракт.
Огірковий сік чудово тонізує організм, благотворно впливає на стан шкіри, волосся, робить судини міцними і еластичними, допомагає запобігти карієс і хвороби зубів. Великий вміст мінеральних солей робить його відмінним доповненням до будь фруктово-ягідних соків, що додає напоям свіжість і приємний аромат.
Капустяний сік не відрізняється приємним смаком, проте в якості доповнення до інших фрешам він принесе величезну користь. Він чудово очищає організм від шлаків і токсинів, лікує гастрит і виразку шлунка, а також хвороби печінки і селезінки. Цей овоч містить величезну кількість корисних вітамінів і мінералів, що робить його незамінним для здорового харчування. Лікує запори і різні інфекції, виводить з організму шкідливий холестерин.
Гарбуз, як і морква, багата каротином і вітаміном РР, а також різними мінералами і вітамінами. Кальцій, залізо, калій, фосфор, мідь, фтор, цинк, вітаміни групи В, С - дозволяють гарбузовому соку надавати позитивний вплив на діяльність кишечника з проносним ефектом, також він володіє хорошим сечогінним ефектом. Тому цей сік найкраще вживати з невеликою кількістю м'якоті. Він показаний при захворюваннях серця, гіпертонії і ожирінні. Крім того, він підвищує рівень гемоглобіну в крові і оновлює червоні кров'яні тільця. Він добре поєднується з багатьма іншими соками. Не рекомендується вживати в день більше 50 мл напою.
Картопляний сік дуже корисний ля організму. Його неприємний смак можна ліквідувати, змішавши його з соком моркви або селери. Він позбавляє від набряків, лікує недуги шлунково-кишкового тракту, очищає організм і зміцнює нервову систему. Однак він протипоказаний при цукровому діабеті і зниженій кислотності шлунка.
No comments:
Post a Comment