Sunday, April 5, 2015

Як схуднути на 5 кг за 7 днів

Короткострокові дієти і голодування, безумовно, допомагають позбутися зайвих кілограмів. Але при цьому ризик підірвати здоров'я і набрати зайву вагу після занадто великий. При зниженому тиску категорично протипоказано морити організм голодом.

Позбутися зайвих 5 кг за тиждень так, щоб не нашкодити здоров'ю, без попередньої підготовки організму неможливо. Важливо не тільки скинути вагу, але й утримати його. Жодна короткострокова дієта на таке не здатна. Ефективне позбавлення від кілограмів можливо тільки тоді, коли використовується формула «правильне харчування + фізичне навантаження».

Американський дієтолог Синтія Сасс розробила спеціальну здорову дієту для тих, хто не тільки прагне схуднути, але і збагатити організм вітамінами і корисними мікроелементами. Дотримуючись плану харчування, виконуючи нехитрі фізичні вправи, можна втратити 5-7 кг за 7 днів.

Перший день насичує організм повільними вуглеводами. На сніданок необхідно з'їсти тарілку вівсянки з грушею і ківі без цукру, на обід - відварену білу рибу із зеленим салатом без солі і заправки, на вечерю - тушковані овочі з пастою. В якості перекусів: грушу і волоські або мигдальні горіхи (не більше 30 г).

Другий день збагачує організм корисними поживними елементами. Сніданок повинен складатися з п'яти обсмажених без масла яєчних білків і тушкованого на оливковій олії шпинату. На обід рекомендується приготувати суп-пюре з овочів з скибочкою цільнозернового хліба, на вечерю - варену рибу з тушкованими овочами. Перекушування: знежирений йогурт без наповнювачів (можна додати свіжі ягоди) і жменю сухофруктів.

Третій день дієти орієнтований на плавне зниження ваги, шляхом привнесення в організм вітамінів і мінералів. На сніданок необхідно приготувати тарілку вівсяної каші на воді з шматочками свіжої груші, на обід - овочевий бутерброд з цільнозернового хліба (овочі будь-які), на вечерю - тушковану курку без шкіри з овочами. В якості перекусів підходять курага та смузі з фруктів.

Четвертий день насичує організм клітковиною і вітамінами. Сніданок може складатися з порції будь-якої каші без цукру і очищеного апельсина, обід - з тушкованих овочів з рибою на пару і легкого овочевого салату, вечеря - тушкованої яловичини з овочами. Перекушування: два печених яблука з медом і корицею, нежирний сир.

П'ятий день є розвантажувальним, націленим на зниження навантаження на організм. Всі п'ять прийомів їжі складаються зі свіжих овочів або фруктів. Фізичні навантаження в цей день теж не призначають, зробивши перерву. Виконувати зарядку зранку не забороняється.

Сніданок шостого дня складається з свіжого яблука і порції сиру, обід - овочевого супу і пасти з овочевим соусом, вечеря - жмені відварних креветок і овочевого салату. Перекушування: будь-які фрукти і горіхи. Останній, сьомий день вважається самим ситним. На сніданок можна приготувати млинці з цільнозерновий борошна з ягодами, обід - тушковані овочі з м'ясом, вечеря - риба з овочами. Перекушування: йогурт і свіже яблуко, овочевий салат з меленими горіхами.

З вправ варто звернути увагу на ті, які добре напружують м'язи. Наприклад, присідання або біг на місці. Доцільно крутити хулахуп по 10 хвилин в день в якості вправ для схуднення. Щоб вага не тільки пішов, але і не повернувся назад після дієти, варто скорегувати харчування. Відмова від жирного і смаженого на користь тушкованого і печеного не тільки позитивно позначається на фігурі, але і здоров'я.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини xn--80aaaah2bldcza7amo.xn--p1ai xn--28-jlch0bvgl.xn--p1ai xn--80a5adah.xn--p1ai xn--80ahdfkvhhdjlu5a.xn--p1ai xn--80aaehcdett5alvfjj.xn--p1ai xn--80ad4bgh.xn--p1ai xn--80adigqsgsh.xn--p1ai xn--80aawhqbfqik.xn--p1ai xn--b1aaddbce5cpgaxer3e.xn--p1ai xn--80auaijj.xn--p1ai