Це м'яка очищаюча система харчування. Націлена йогуртовая дієта не стільки на зниження ваги, скільки на підвищення життєвого тонусу. Відмінним бонусом стане сяюча шкіра, нормалізація травлення і втрата кількох зайвих кілограмів.
Важливо дотримуватися 3 правила:
1. Обов'язково вживати свіжі овочі і нежирне м'ясо.
2. Пити свіжовичавлені фруктові соки - яблучний, грейпфрутовий, апельсиновий, гранатовий і вишневий, розбавлені водою 1: 2.
3. Обмежити сіль і пити багато негазованої води .
МЕНЮ НА ТИЖДЕНЬ
День 1
Сніданок - 1 ст. натурального йогурту без добавок, яблуко і невелика гроно винограду, несолодкий зелений чай
Обід - яблучний сік, відварна яловичина, 1 відварене яйце, салат зі свіжої капусти з соєвим соусом
Вечеря - 1 ст. натурального йогурту без добавок, свіжий огірок, 100 г нежирного сиру
День 2
Сніданок - 1 ст. натурального йогурту без добавок, салат зі свіжої моркви з яблуком, апельсиновий сік
Рецепт салату: морква і яблуко натерти на тертці, додати 0,5 ч.л. меду і перемішати
Обід - пікантний суп з авокадо
Рецепт супу (на дві порції): 300 мл овочевого бульйону, 300 мл натурального йогурту без добавок, половина лимона, 1 м'яке стигле авокадо, чилі, зелена цибуля, часник
Скласти всі інгредієнти в чашу блендера і подрібнити до отримання однорідної маси
Вечеря - відварна яловичина, 2 помідори, 1 ст. натурального йогурту без добавок
День 3
Сніданок - гречана каша з йогуртом і зеленню, вишневий сік
Рецепт каші: в 100 г відвареної гречаної каші налити 1 ст. натурального йогурту, додати рубану зелень і перемішати
Обід - овочевий суп по-середземноморському
Рецепт супу (на 2 порції): 300 мл натурального йогурту, 1 цибулина, 1 дрібний цукіні, 150 г замороженого зеленого горошку, 200 мл овочевого бульйону, м'ята, розмарин, часник, мелений перець, 1 ч.л. оливкової олії
Спассеруйте в сотейнику цибулю з розмарином і часником, додайте зелений горошок, нарізану цукіні, влийте бульйон і тушкуйте до готовності на повільному вогні під кришкою. Зніміть з вогню, видаліть гілочки розмарину і охолодіть. Додайте йогурт, м'яту і подрібніть занурювальним блендером
Вечеря - відварна курка, помідори, натуральний йогурт і апельсиновий сік
День 4
Сніданок - 50 г мюслі з натуральний йогуртом без добавок, гранатовий сік
Обід - суп з йогурту з імбиром
Рецепт супу (на 2 порції): 1 огірок, 1 болгарський солодкий перець, 2 ст.л. волоських горіхів, гострий перець, часник, свіжий імбир, м'ята, базилік і кінза, 1,5-2 ст. натурального йогурту без добавок
Овочі нарізати кубиками, зелень посікти, горіхи потовкти у ступці, імбир і часник натерти на дрібній тертці. Налити йогурт в овочі, додати зелень, імбир, перемішати. Розлити по тарілках і прикрасити горіхами
Вечеря - морквяно-яблучний смузі, 100 г нежирного зернового сиру
Рецепт смузі: 1 морква, 1 яблуко, щіпка кориці, 300 мл натурального йогурту
Моркву натерти на тертці, яблуко порізати, налити йогурт, додати корицю і подрібнити занурювальним блендером
День 5
Сніданок - рис з йогуртом і родзинками, гранатовий сік
Рецепт рису: 100 г відвареного рису, 300 мл натурального йогурту, половина жмені родзинок без кісточок. У рис додати йогурт, родзинки і перемішати
Обід - пряний йогуртовий суп, 150 г відвареної курки
Рецепт супу: 300 мл натурального йогурту, 2 см кореня імбиру, каррі, кориця, куркума, зіра, насіння гірчиці - по щіпці, сіль і кінза - за смаком
Корінь імбиру натерти на тертці. Додати в йогурт сіль, спеції, імбир, зелень і перемішати
Вечеря - брокколі на пару з нежирною сметаною, вишневий сік
День 6
Сніданок - огірковий смузі, 5-6 волоських горіхів, гранатовий сік
Рецепт смузі: 1 огірок, 250 мл натурального йогурту без добавок, м'ята за смаком. Подрібнити всі продукти занурювальним блендером
Обід - сирний суп з йогуртом, овочевий салат без масла
Рецепт супу: 150 г зерненого нежирного сиру, 250 мл натурального йогурту, м'ята
М'яту дрібно посікти. У йогурт додати сир, м'яту і перемішати
Вечеря - 200 г відвареної яловичини, 1 сира морква, грейпфрутовий сік
День 7
Сніданок - вівсяні пластівці з натуральним йогуртом, 5 шт чорносливу, вишневий сік
Обід - морквяний суп з йогуртом і креветками
Рецепт супу: 1 морква, 300 мл натурального йогурту, зіра і сіль - за смаком, 150 г відварених креветок, свіжа зелень
Сиру моркву подрібнити у блендері, змішати з йогуртом, додати сіль, зіру. Налити суп в тарілку, викласти креветки і прикрасити зеленню
Вечеря - відварна риба (переважно червона), рясно посипана зеленню, яблучний сік
Будьте прекрасні і дивовижні!
Важливо дотримуватися 3 правила:
1. Обов'язково вживати свіжі овочі і нежирне м'ясо.
2. Пити свіжовичавлені фруктові соки - яблучний, грейпфрутовий, апельсиновий, гранатовий і вишневий, розбавлені водою 1: 2.
3. Обмежити сіль і пити багато негазованої води .
МЕНЮ НА ТИЖДЕНЬ
День 1
Сніданок - 1 ст. натурального йогурту без добавок, яблуко і невелика гроно винограду, несолодкий зелений чай
Обід - яблучний сік, відварна яловичина, 1 відварене яйце, салат зі свіжої капусти з соєвим соусом
Вечеря - 1 ст. натурального йогурту без добавок, свіжий огірок, 100 г нежирного сиру
День 2
Сніданок - 1 ст. натурального йогурту без добавок, салат зі свіжої моркви з яблуком, апельсиновий сік
Рецепт салату: морква і яблуко натерти на тертці, додати 0,5 ч.л. меду і перемішати
Обід - пікантний суп з авокадо
Рецепт супу (на дві порції): 300 мл овочевого бульйону, 300 мл натурального йогурту без добавок, половина лимона, 1 м'яке стигле авокадо, чилі, зелена цибуля, часник
Скласти всі інгредієнти в чашу блендера і подрібнити до отримання однорідної маси
Вечеря - відварна яловичина, 2 помідори, 1 ст. натурального йогурту без добавок
День 3
Сніданок - гречана каша з йогуртом і зеленню, вишневий сік
Рецепт каші: в 100 г відвареної гречаної каші налити 1 ст. натурального йогурту, додати рубану зелень і перемішати
Обід - овочевий суп по-середземноморському
Рецепт супу (на 2 порції): 300 мл натурального йогурту, 1 цибулина, 1 дрібний цукіні, 150 г замороженого зеленого горошку, 200 мл овочевого бульйону, м'ята, розмарин, часник, мелений перець, 1 ч.л. оливкової олії
Спассеруйте в сотейнику цибулю з розмарином і часником, додайте зелений горошок, нарізану цукіні, влийте бульйон і тушкуйте до готовності на повільному вогні під кришкою. Зніміть з вогню, видаліть гілочки розмарину і охолодіть. Додайте йогурт, м'яту і подрібніть занурювальним блендером
Вечеря - відварна курка, помідори, натуральний йогурт і апельсиновий сік
День 4
Сніданок - 50 г мюслі з натуральний йогуртом без добавок, гранатовий сік
Обід - суп з йогурту з імбиром
Рецепт супу (на 2 порції): 1 огірок, 1 болгарський солодкий перець, 2 ст.л. волоських горіхів, гострий перець, часник, свіжий імбир, м'ята, базилік і кінза, 1,5-2 ст. натурального йогурту без добавок
Овочі нарізати кубиками, зелень посікти, горіхи потовкти у ступці, імбир і часник натерти на дрібній тертці. Налити йогурт в овочі, додати зелень, імбир, перемішати. Розлити по тарілках і прикрасити горіхами
Вечеря - морквяно-яблучний смузі, 100 г нежирного зернового сиру
Рецепт смузі: 1 морква, 1 яблуко, щіпка кориці, 300 мл натурального йогурту
Моркву натерти на тертці, яблуко порізати, налити йогурт, додати корицю і подрібнити занурювальним блендером
День 5
Сніданок - рис з йогуртом і родзинками, гранатовий сік
Рецепт рису: 100 г відвареного рису, 300 мл натурального йогурту, половина жмені родзинок без кісточок. У рис додати йогурт, родзинки і перемішати
Обід - пряний йогуртовий суп, 150 г відвареної курки
Рецепт супу: 300 мл натурального йогурту, 2 см кореня імбиру, каррі, кориця, куркума, зіра, насіння гірчиці - по щіпці, сіль і кінза - за смаком
Корінь імбиру натерти на тертці. Додати в йогурт сіль, спеції, імбир, зелень і перемішати
Вечеря - брокколі на пару з нежирною сметаною, вишневий сік
День 6
Сніданок - огірковий смузі, 5-6 волоських горіхів, гранатовий сік
Рецепт смузі: 1 огірок, 250 мл натурального йогурту без добавок, м'ята за смаком. Подрібнити всі продукти занурювальним блендером
Обід - сирний суп з йогуртом, овочевий салат без масла
Рецепт супу: 150 г зерненого нежирного сиру, 250 мл натурального йогурту, м'ята
М'яту дрібно посікти. У йогурт додати сир, м'яту і перемішати
Вечеря - 200 г відвареної яловичини, 1 сира морква, грейпфрутовий сік
День 7
Сніданок - вівсяні пластівці з натуральним йогуртом, 5 шт чорносливу, вишневий сік
Обід - морквяний суп з йогуртом і креветками
Рецепт супу: 1 морква, 300 мл натурального йогурту, зіра і сіль - за смаком, 150 г відварених креветок, свіжа зелень
Сиру моркву подрібнити у блендері, змішати з йогуртом, додати сіль, зіру. Налити суп в тарілку, викласти креветки і прикрасити зеленню
Вечеря - відварна риба (переважно червона), рясно посипана зеленню, яблучний сік
Будьте прекрасні і дивовижні!
No comments:
Post a Comment