Friday, April 3, 2015

Як повернутися з відпустки без зайвих кілограмів

Думаєте, набрати зайву вагу в двотижневій відпустці неможливо? Факти говорять про зворотне. Кожен другий відпочиваючий повертається з відпустки, привозячи з собою не лише сувеніри, а й 2-5 кг зайвої ваги.

Як повернутися з відпустки без зайвих кілограмів і тільки з теплими приємними спогадами? Дотримуйте кілька нескладних правил, і ви повбиваєте колег не тільки рівним бронзовим засмагою, але й повною відсутністю зайвої ваги, а часом і помітно схуднувши!
Як залишитися стрункими на відпочинку: 9 золотих правил
ПРАВИЛО 1

Перш ніж вирушити в подорож, вивчите особливості національної кухні країни, яку ви обрали

Перед поїздкою прочитайте відгуки інших мандрівників, вивчіть складу страв і вирішіть для себе, що вам більше до смаку і що ви спробуєте обов'язково, а які страви краще не їсти. Ваше харчування буде прямо залежати і від вибору країни. Наприклад, налягаючи на страви з морепродуктів в Таїланді, ви повернетеся додому не тільки з рівним засмагою, але й постройневшей тілом.
Це в корені відрізняється від поїдання чеських ковбасок з пивом, грецької мусака або італійської пасти.

ПРАВИЛО 2

Будьте обережнішими з фастфудом

Безкоштовними снеки пригощає кожен поважаючий себе готель або бар. Рука так і тягнеться до вазочці з цукерками. Щоб «мінімізувати втрати», є один хитрий спосіб - використовувати «неробочу руку». Якщо ви правша, їжте лівою рукою і навпаки. Так ви з'їсте набагато менше цукерок, сирних паличок, жирних чіпсів, солодкого винограду, зацукрованих горішків або ягід, якими пригощають привітні господарі.
ПРАВИЛО 3

Звертайте особливу увагу на те, що ви п'єте

Потягуючи ароматний коктейлі з льодом, майте на увазі, що в них може бути величезна кількість цукрового сиропу. Калорійність найбільш нешкідливих для фігури напоїв - 70-100 ккал. Більш «серйозні» - доходять до 400 ккал і більше. Зловживати подібними коктейльчик шкідливо для фігури. Попросіть бармена приготувати для вас напій без сиропу.

Хорошою альтернативою стануть свіжовичавлені соки, які приготують при вас. Більш того, в жаркому Єгипті та сонячної Туреччини фреші коштують не так дорого, як у Росії. Користуйтеся цим!
Насолоджуйтесь в своє задоволення! Тим не менш, для стрункої фігури соки найкраще вживати не пізніше обіду.

Не пропустіть можливість спробувати чудове різноманітність чаїв і тонізуючих напоїв: чай з пелюстками троянди, каркаде, запашна кава, гляссе, м'ятний чай.

Пийте багато чистої негазованої води.
ПРАВИЛО 4

Солодощі їжте виключно з ранку

Місцеві десерти вражають своєю красою і ароматами. Утриматися складно, але секрет у тому, що робити цього і не потрібно!

Дозвольте собі поласувати пахлавой (400-420 ккал), чурчхелою (380-400 ккал), рахат-лукум (310-340 ккал) або справжнісінькою халвою (500-570 ккал).

В Еміратах обов'язково спробуйте асаяя (пиріг з солодкого овечого сиру, залитий заварним кремом), десерт мехалабія (пудинг, политий рожевою водою) і фісташковий пахлаву. У Туреччині - кунжутну халву, суху солодку вермішель, дуже смачні сушені великі фініки, хрусткий кадаіф (фісташки, щербет і тісто у вигляді тонких ниток), незвичайний кюнефе (ніжне тісто, щербет і сир) і найрізноманітнішу чудову баклаву. А в Єгипті - дуже смачний умм-али (листкове тісто з горіхами, кокосом, родзинками, запечене в молоці і збитих вершках), помірно солодкий мухаллабія (молочний рис з горіхами і маслом), тістечка на апельсинової воді.

Якщо ваша програма включає пішу екскурсію в гори, заняття аквааеробікою або пірнання з аквалангом, то один круасан з шоколадом, порція щербета, курабье або арабська пудинг з фруктовим сиропом на сніданок не зможе нашкодити вашій фігурі.
ПРАВИЛО 5

Постарайтеся в перший дня не накидатися на їжу, накладаючи в тарілку обід з п'яти блюд

В першу чергу ваш організм повинен адаптуватися до місцевого клімату і воді. Навіть якщо відпустка короткий, у вас буде час все спробувати. Переїдаючи, ви можете позбавити себе задоволення від відпустки і ризикуєте провести час в номері через раптово виниклих проблем зі шлунком.
ПРАВИЛО 6

Перш ніж спуститися до сніданку, випийте натщесерце склянку прохолодної чистої води

Поки ви дійдете до ресторану чи кафе, почуття голоду притупиться. Поснідати найкраще стравами, багатими вуглеводами, щоб отримати енергетичний заряд на весь день.

Єгиптяни їдять на сніданок зварені в кислому соусі боби з овочами або котлети з бобів. В Індії вам можуть запропонувати масала доса (велика хрустка коржик з сочевичної і рисової муки з начинкою з картоплі) із соусом самбар (сочевиця, спеції, овочі) і чатні (з екзотичною кокосової ноткою). В'єтнамці воліють на сніданок свій особливий суп фо на насиченому яловичому бульйоні, з рисовою локшиною, яловичої вирізкою, спеціями і лимоном. А в Болівії ви зможете покуштувати на сніданок особливу страву салтенью, що дуже нагадує пиріжок з м'ясом, але набагато смачніше.

А як щодо сніданку малайців? Місцеві жителі придумали власне ранкове блюдо - насі Лемак - приготований в кокосовому молоці рис з анчоусами, яйцями, арахісом і шматочками огірка. І все це ситне пишність загорнуте в банановий лист.

ПРАВИЛО 7

Не пропускайте обід

Вчасно пообідавши, ви не накинетеся на тарілку з їжею за вечерею. Обід починайте з легких овочевих салатів і закусок без майонезу і жирних соусів, які ви обов'язково відшукаєте серед розмаїття страв курортного ресторану.

Хлібосольні поляки запропонують вам перше, друге і десерт. Від десерту краще відмовитися, а для обіду - вибрати одне блюдо. Дуже смачний суп журек (з житнього борошна), курячий бульйон, борщ або ситний гороховий суп. З других страв - фляки (рубець з овочами, прянощами і тертим гострим сиром), клопси - філе риби в кроповому соусі, бігос (страва зі свіжої або квашеної капусти, тушковане з м'ясом і прянощами).

У Туреччині - шиш-кебаб, приготований на вугіллі (м'ясна страва), відварені на пару кефти (фрикадельки з м'яса), Денер-Кебал (біфштекс, підсмажений на вугіллі) або приголомшливий турецька плов.

У Фінляндії обов'язково спробуйте на обід лохікейтто (вершковий суп з лососем), грааві лохи (райдужна форель у власному соку), росоллі (салат з оселедця) або мати (рибна ікра з цибулею і сметаною).
ПРАВИЛО 8

Найкращий вечеря - це м'ясо, морепродукти і, звичайно, свіжі овочі

Це правило працює навіть в Африці. Якщо віддаєте перевагу м'ясо, вибирайте запечене на рожні. При такому способі приготування з м'яса йде максимальну кількість жиру.

Вечеря в Туреччині - це цілий ритуал, а різноманітність страв може шокувати будь-якого туриста: закуски, основні страви і обов'язковий десерт. Однак повечеряти без шкоди для фігури цілком можна. Долма (рисовий плов зі спеціями, загорнутий у виноградне листя), джаджик (йогурт з огірком), запечені м'ясо або риба, відварені креветки - хороший вечерю, не шкодить фігурі.

Подорожуючи по Франції, не можна не скористатися нагодою і не спробувати морепродукти, запечені в горщиках або у власних раковинах. Гребінці з грибами, сиром і білим вином, омар з запеченими овочами на грилі, молюски з часником, травами і цибулею-шалот - просто ідеальний варіант для туристичного вечері!

А в темпераментної Іспанії покуштуйте чудову паелью з морепродуктами, юшку з кальмарів і креветок і освіжаючий гаспачо (холодний томатний суп).

Після вечері саме час вирушити на романтичну прогулянку по вечірній набережній.
ПРАВИЛО 9

Вибирайте правильну посуд

Якщо ви знаходитесь в ресторані самообслуговування, тарілку візьміть поменше, а келих або стакан - вужче і вище. Однакова кількість їжі на двох різних за діаметром тарілках виглядає по-різному. Маленький широкий стакан або келих може вмістити в себе більше рідини, ніж вузький і високий.

Відмінного вам відпустки і тільки яскравих емоцій!

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини xn--80aaaah2bldcza7amo.xn--p1ai xn--28-jlch0bvgl.xn--p1ai xn--80a5adah.xn--p1ai xn--80ahdfkvhhdjlu5a.xn--p1ai xn--80aaehcdett5alvfjj.xn--p1ai xn--80ad4bgh.xn--p1ai xn--80adigqsgsh.xn--p1ai xn--80aawhqbfqik.xn--p1ai xn--b1aaddbce5cpgaxer3e.xn--p1ai xn--80auaijj.xn--p1ai