Thursday, April 16, 2015

Мінус 20 кг: найефективніші дієти

Ніяк не можете схуднути і все частіше замислюєтеся про те, що кращий спосіб скинути зайві кілограми - просто перестати їсти? 20 супер-дієт допоможуть вам стати стрункішою на 5-20 кг!

На думку наших читачок, завдяки саме цим дієтам вони змогли побороти надмірну вагу і отримати приголомшливі результати.

Отже, найпопулярніші й чесні дієти в нашій добірці
Зоряні дієти

На фото (зліва направо): зоряні дієтологи Олексій Ковальков, Маргарита Корольова, П'єр Дюка і Харлі Пастернак
У цьому розділі ми зібрали наші бестселери від найзнаменитіших дієтологів світу і зірок шоу-бізнесу. Легендарна голлівудська дієта «5 факторів» від Харлі Пастернака, ліфтинг-дієта доктора Перріконе, скандальна дієта П'єра Дюка, унікальні методики Маргарити Корольової та Олексія Ковалькова. І це ще не все!

Система Маргарити Корольової

За 9 днів, дотримуючись правил Маргарити Корольової, ви позбудетеся від 10-15 відсотків «зайвого» ваги.

Ліфтинг-дієта доктора Перріконе

Улюблена дієта голлівудських красунь Ніколь Кідман, Кім Кеттролл, Хайді Клум і Джулії Робертс.

Дієта П'єра Дюка

Серед шанувальників скандальної дієти - топ-модель Жизель Бундхен, актриса і співачка Дженніфер Лопес, дружина принца Вільяма герцогиня Кетрін, кутюр'є Карл Лагерфельд і багато інших.

Дієта «5 чинників» Харлі Пастернака

Голлівуд буквально збожеволів на цій простій і ефективної дієті, розробленої відомим голлівудським дієтологом і фітнес-тренером Харлі Пастернаком.

Швидка дієта від Мер'єм Узерлі

Смачна східна дієта від зірки серіалу «Чудовий вік» Мер'єм Узерлі.

Худеем за 2 тижні з доктором Ковалькова

Унікальна методика Олексія Ковалькова, дотримуючись якої ви гарантовано скинете 5 кг за 2 тижні.

Зональна дієта Баррі Сирса

Зональна дієта, вона ж дієта «Зона», або The Zone, була розроблена вченим-біохіміком Баррі Сірс. Саме він зумів створити «розумну дієту», що допомагає худнути в тих місцях, де це особливо необхідно - в першу чергу в області талії і стегон .
Багатофункціональні дієти

Наші читачки активно борються з целюлітом, депресією і тягою до солодкого. У цьому розділі ви знайдете легкі і багаторазово перевірені дієти, що дозволяють подолати конкретну проблему.

Експрес-дієта для плоского живота

Бестселер серед читачок Domashniy.ru. Спеціальна експрес-дієта допоможе зробити талію тонше, а животик - підтягнутим і привабливим. Це працює!

Дієта для новачків

Всього три кроки - і виснажливі дієти залишаться в минулому!

Дієта від целюліту

Всім, хто мріє позбутися целюліту, але не готовий проводити дні і ночі в спортзалі, присвячується ця легендарна дієта.

Офісна дієта

5 безцінних правил для тих, хто веде сидячий спосіб життя і хоче бути у формі, сидячи за комп'ютером.

Дієта проти депресії

За статистикою, кожна шоста людина на планеті страждає від депресії. Якщо ви в їх числі, то вам допоможе наша антидепресивна дієта.

Детокс-дієта: очищення організму на клітинному рівні

Ідеальна дієта для тих, хто мріє добре виглядати. Прискорює обмін речовин, очищає від шлаків і токсинів, покращуючи при цьому стан шкіри і волосся. А головне - дієта допомагає скинути зайві кілограми всього за 7 днів!

Дієта для ласунів

Ті, хто сидять на дієті, зазвичай бояться вуглеводів як вогню. Читачки Domashniy.ru вже давно їдять вуглеводи і стрімко худнуть.
Найефективніші монодієти

6 популярних монодієт, які допомогли нашим читачкам досягти бажаного результату в рекордні терміни.

Нова яблучна дієта

За 7 днів дієта гарантує мінус один розмір одягу. Завдяки яблучним детокс-ефекту, організм очиститься на клітинному рівні.

Помаранчева дієта

Гарбуз і моркву - рекордсмени за вмістом «вітамінів краси». Дієтологи запевняють, що ця дієта допоможе за 12 днів позбутися 5 кг зайвої ваги.

Вегетаріанська дієта

Найкраща методика для тих, хто втомився від важких білкових дієт. Легка, швидка, ефективна.

Селеровому дієта

Рівно через місяць у вас змінюється колір обличчя, настрій, працездатність, ви худнете і починаєте до непристойності добре виглядати.

Медова дієта

Ефективна медова дієта для невиправних ласунів. Через 2-3 тижні ви не тільки скинете кілька зайвих кілограмів, але і помітно помолодієте.

Молочна дієта

Корисна дієта для тих, хто небайдужий до кисломолочним продуктам. Результат буде помітний через 10 днів.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини xn--80aaaah2bldcza7amo.xn--p1ai xn--28-jlch0bvgl.xn--p1ai xn--80a5adah.xn--p1ai xn--80ahdfkvhhdjlu5a.xn--p1ai xn--80aaehcdett5alvfjj.xn--p1ai xn--80ad4bgh.xn--p1ai xn--80adigqsgsh.xn--p1ai xn--80aawhqbfqik.xn--p1ai xn--b1aaddbce5cpgaxer3e.xn--p1ai xn--80auaijj.xn--p1ai